[MOD][3.0.12][TR] NV Gelişmiş Son Konu Başlıkları
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.8] Ana Sayfada Son Konu Başlıkları
2. sölediğin kod değiştirme seçeneğini yapınca hata vermedi düzeldi ama anasayfada yeni konu felan görünmüyo neden acabaZeNaNLi yazdı:Seo ile alakalı bir sorun yaşamaktasın, ham phpBB sürümünde problem yok.
Bir kaç seneçenek sunacağım, olmaması halinde mod yapımcısına ulaşabilirsin.
Aç:Bul:Kod: Tümünü seç
includes/functions_display.php
Değiştir:Kod: Tümünü seç
$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array( 'FROM' => array(TOPICS_TABLE => 't'), 'ON' => "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id" ); }
Kod: Tümünü seç
$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array( 'FROM' => array(TOPICS_TABLE => 't'), 'ON' => "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id" ); $sql_array['SELECT'] .= ', t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id'; }
veya
Aç:Bul:Kod: Tümünü seç
Değiştir:Kod: Tümünü seç
$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array( 'FROM' => array(TOPICS_TABLE => 't'), 'ON' => "f.forum_last_post_id = t.topic_last_post_id" ); }
$sql_array['LEFT_JOIN'][] = array( 'FROM' => array(TOPICS_TABLE => 't2'), 'ON' => "f.forum_last_post_id = t2.topic_last_post_id" ); $sql_array['SELECT'] .= ', t2.topic_title, t2.topic_id, t2.topic_last_post_id'; }
tema ile olan değişiklikleri yaptıktan sonra değişim yaptıgınız dosyaları ftp ye geri gonderdinizmi?
gonderdiyseniz temayı stillerden yenileyin.
gonderdiyseniz temayı stillerden yenileyin.
gönderdim. zaten forumlist_body.html var temada düzenlencek olan başka bişey yok. supernova kullanıyorum onla alakalı bir sorun olabilirmi acaba uyumsuz felan
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Supernova güncel bir tema, modun yapımcısı ile iletişime geçebilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
anlaşılan bu mod bana uymuyo o kadar uğraştım ama yine aynı. bu moda alternatif başka bir mod bilen varsa yardımcı olabilirmi
- ZeNaNLi
- İletişim:
Aç:
Bul:
Değiştir:
Bul:
Değiştir:
......................................................................................
Aç:
Bul:
Satır aralığında bul:
Sonrasına Ekle:
......................................................................................
Aç:
Bul:
Öncesine Ekle:
Önbelleği temizleyin..
Test edilmiştir.
$last_post_subject = $row['forum_last_post_subject'];
$last_post_subject = censor_text($row['forum_last_post_subject']);
'LAST_POST_SUBJECT' => censor_text($last_post_subject),
'LAST_POST_SUBJECT' => $last_post_subject,
'LAST_POST_SHORTENED_SUBJECT' => (utf8_strlen($last_post_subject) > 26) ? truncate_string($last_post_subject, 25) . "\xE2\x80\xA6" : $last_post_subject,
Aç:
styles/prosilver tabanlı tema/template/forumlist_body.html
<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME --><dfn>{L_LAST_POST}</dfn>
<dfn>{L_LAST_POST}</dfn>
<a href="{forumrow.U_LAST_POST}" title="{forumrow.LAST_POST_SUBJECT}">{forumrow.LAST_POST_SHORTENED_SUBJECT}</a><br />
Aç:
styles/subsilver2 tabanlı tema/template/forumlist_body.html
{forumrow.LAST_POST_TIME}
<p class="topicdetails"><a href="{forumrow.U_LAST_POST}" title="{forumrow.LAST_POST_SUBJECT}">{forumrow.LAST_POST_SHORTENED_SUBJECT}</a></p>
Test edilmiştir.

kardeş bunuda denedim ama bi değişiklik olmadı neden anasayfaya gelmiyor bu son konular ya,öff
- ZeNaNLi
- İletişim:
Mod sürümü 1.3.2'ye güncellendi.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.9] Ana Sayfada Son Konu Başlıkları
PhpBB 3.0.9 sürümünde test edilmiştir.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.9] Ana Sayfada Son Konu Başlıkları
Mod 1.3.3 sürüme güncellendi.
Güncel; Prosilver, Subsilver2 ve Supernova tema önizleme resimleri eklendi.
Güncel; Yönetim kontrol paneli önizleme resmi eklendi.
Türkçe dil dosyası eklendi.
Güncel; Prosilver, Subsilver2 ve Supernova tema önizleme resimleri eklendi.
Güncel; Yönetim kontrol paneli önizleme resmi eklendi.
Türkçe dil dosyası eklendi.

Re: [MOD][3.0.9] NV Gelişmiş Son Konu Başlıkları
bu modda son konu adının yanında o konua ait ikonun da çıkmasını nasıl sağlayabiliriz acaba?
viewtopic.php?f=36&t=16912&start=45onder1 yazdı:bu modda son konu adının yanında o konua ait ikonun da çıkmasını nasıl sağlayabiliriz acaba?
Cevabın sağol satcell fakat konular karışmış
ben bu modu değilde
viewtopic.php?f=34&t=19055
bu modu kurmuştum. zaten verdiğin linkide incelemiştim ama yinede sağol

linki incelediysen sorun nedir?onder1 yazdı:Cevabın sağol satcell fakat konular karışmışben bu modu değilde
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir