ilk kategori hk.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ilk kategori hk.

Mesaj gönderen samsunlu55 »

Selamlar, ben sitemi yeni açmış bulunmaktayım. Bilmediğimden ilk kategoriyi silmişim şimdi bu yazden açtığım forumlar altındaki alt kategorileri ana sayfada görüntüleyemiyorum. Acaba ilk kategoriyi geri getirme şansımız varmıdır? Yoksa bu kategoriler ana sayfada nasıl görüntülenir. Forumlarınızda bu konuyla ilgili birçok mesaj var ama tam açıklamalı yok. Her seçeneği denedim, yeni forum açarken alt kategorileri göstter şıkkını evet desemde görünmüyor. Forum izinlerini şuradan kopyala diye birşey var. Acaba bu izinleri nasıl yapıyoruz, nereden ayarlıyoruz. Ben yönetim panelimden bulamadım. Lütfen yardımcı olurmusunuz. En azından forum izinlerini nasıl ve neye göre kopyalayabiliriz. Teşekkürler.
sitem, dostganyan.com
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: ilk kategori hk.

Sorun çözülmüştür. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Nasıl çözdüğünüzü belirtirseniz, bu sorunu yaşayan başkalarıda faydalanabilir. Yoksa konu boş yere çöpe gidecek.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Haklısınız Adminim, hemen açıklayayım kısaca.

Bu işlemi tek tek bütün forumlara yapmak gerekiyor yalnız.
Yönetim Paneli>Forumlar>Forumları Yönet ' e tıklıyoruz. Çıkan sayfadaki forumların
hemen sağındaki yeşil renkli DÜZENLE'ye tıkladıktan sonra O forumun özellikleri çıkıyor.
1. bölüm Forum Ayarları, 2. bölüm Genel Forum Ayarları.
Biz ikinci bölümde ki, 1 ve 2. şıkları EVET yapıyoruz. Böylece forum içindeki alt forumlar ana sayfada görüntüleniyor.

Bu anlattıklarım benim gibi yanlışlıkla ilk kategorisini silmiş olanlar içindir. Silmeyenler Forum açarlarken
forum izinlerini "şuradan kopyala" diye seçenek var, o nu ilk kategoriniz olarak seçerseniz zaten tüm forum ve alt forumlar ana sayfada görünüyor.
Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Aslında forumu yeni kurduğunuz için bu gibi bir karmaşa da forumu kaldırıp tekrar kurmanız en basitidir.
Daha sonrasında kuracağınız bütün forumlara ilk forumun izinlerini kopyalarsınız olur biter.
Resim
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Haklı olabilirsin Zenanlı arkadaşım, ama yeniden kurulum için 10 dolar artı KDV istiyorlar. Devamlıda bu para verilmezki.. Daha önceki hostumda 3 kez vermiştim zaten. Senin dediğin ücretsizforumlar için olabilir ama.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

samsunlu55 yazdı:Haklı olabilirsin Zenanlı arkadaşım, ama yeniden kurulum için 10 dolar artı KDV istiyorlar. Devamlıda bu para verilmezki.. Daha önceki hostumda 3 kez vermiştim zaten. Senin dediğin ücretsizforumlar için olabilir ama.
PhpBB'den bahsediyoruz değil mi?
Resim
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet, hem Phbb hemde joomla forum ikisindende istediler. Joomla için 3 kez kurulum parası verdim ben.
Phbb içinde istediler ama vermedim bildiğim kadarıyla idare ederim. Zaten üyem falnda yok kendi kendime takılıyom.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Bahsettiğiniz her iki sistem de GPL lisansına sahip sistemlerdir ve gerek kurulumlarında, gerekse de sonrası hizmetlerde hiç bir ücret talep edilmemektedir.
Kurulum ve türkçe destek için sitede onlarca konu bulunmaktadır, yapacağınız ufak bir araştırma ile bu saydıklarımı kendiniz de kolaylıkla yapabilirsiniz.
Resim
samsunlu55
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yalnız Zenanlı arkadaşım benimkisi paralı host. Domain ve host tamamen bana ait ve bir host sitesinden satın aldım. Biliyorsunuz ilk kurulumu bedava yapıyorlar host aldığınız zaman. Ama herhangi bir hatada yeniden kurdurmak isterseniz o zaman extra ücret talep ediyorlar. Gerçi bu da normal çünkü, biim gibi kaç kişi var böyle onlarla uğraşırlarsa kendi işlerini yapamaz hale gelirler. Senin dediğin olayı ben çok denedim ama kurulumu kendim yapamadım bir türlü. Çünkü ftp ye atmak için host firmasının verdiği gibi kullanıcı adı ve şifresi gerekiyor. Bedava sitelerde ise bu yok. Sadece kurulabilecek siteleri kurabilirsin ücretsiz o nada ancak domainini yönlendirebilirsin.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Domain ve hosting için vereceğiniz ücret karşılığında size hakkınız olan kullanıcı isimleri ve şifreler verilecektir. Bu kullanıcı adı ve şifreler yardımı ile kurulumları bizzat kendiniz yapıyorsunuz, bunu hostunuz yapacak diye bir kaide de yok ki kurulum gayet basittir.
Resim
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir