[MOD][3.0.12][TR] Gelişmiş Yazı Editörü
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][3.0.9] Gelişmiş Yazı Editörü
herkes offline mı
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
İlgili moda ait Türkçe dil dosyalarının yerine ingilizce dil dosyalarını atıp deneyebilir misiniz?
Eğer sorun ortadan kalkarsa dil dosyasını gözden geçireceğim.
Eğer sorun ortadan kalkarsa dil dosyasını gözden geçireceğim.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
modu sildim herkes offline idi yardım alamadım.herseyı bastan kontrol ettım yalnısmı yaptım dıye baktım doğruydu belkıde temamla uyusmadı vs dıye dusundum sıldım.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.10] Gelişmiş Yazı Editörü
phpBB 3.0.10 sürümünde test edilmiştir.

Arkadaşlar phpbb forumda yeniyim editlemeleri yaptım ama ne ikonlar gözüküyor nede editör. yardımcı olursanız sevinirim
- ZeNaNLi
- İletişim:
Kurulum dosyası olan "install_abbc3.php" yolunu çalıştırdığınızdan emin olun,
Önbellek temizliğini yaptığınızdan emin olun,
Editör ayarlarından, editörün etkin olup, olmadığını kontrol edin,
İzinlerinizi ve mesaj panosu tercihlerini gözden geçirin.
Önbellek temizliğini yaptığınızdan emin olun,
Editör ayarlarından, editörün etkin olup, olmadığını kontrol edin,
İzinlerinizi ve mesaj panosu tercihlerini gözden geçirin.

dil dosyalarında sorun var INSTALLER_RESIZE_CHECK hatası ondan kaynaklanıyor düzeltilmiş türkçe dil dosyası için
- ZeNaNLi
- İletişim:
Dil dosyasında bir hata olabileceği konusunda bir önceki mesajlarımda değinmiştim.
Eklemiş olduğunuz dil dosyasını test ettiniz mi? Eğer sorun yok ise ilk mesaja ekleyeceğim.
Zamanım olmadığından dolayı test edemiyorum.
Eklemiş olduğunuz dil dosyasını test ettiniz mi? Eğer sorun yok ise ilk mesaja ekleyeceğim.
Zamanım olmadığından dolayı test edemiyorum.

evet zaten senin eklediğin dil dosyasını ve orjinal ingilizce dil dosyasını birleştirerek yaptım kendim kullanıyorum sorun yok ekleyebilirsin.
Bu editörü kurmak için xml dosyasındaki bütün kodları manuel olarak temayamı ekleyeceğiz,yoksa ftp de bir yeremi koymamız gerekli acaba yardım edermisiniz?
Birde bütün eklentileri teşkkür modu,resize image modu gibi kullandığımız temanın template klasörünemi atmamız gerekli yoksa her mod farklı yerleremi eklenir?
Birde bütün eklentileri teşkkür modu,resize image modu gibi kullandığımız temanın template klasörünemi atmamız gerekli yoksa her mod farklı yerleremi eklenir?
- ZeNaNLi
- İletişim:
.xml dosyasında belirtilen bütün düzenlemeri yapın ve indirdiğiniz klasörde bulunan root klasöründe bulunan dosyaları ait oldukları yerlere ftp aracılığı ile kopyalayın.
Bütün eklentileri kurarken bu ve benzer düzenlemelere gereksinim duyulur.
Ayrıca hangi modu kurarsanız kurun, tema dosyalarını düzenlerken; kullandığınız temanın prosilver mi, subsilver2 tabanlı mı? bu sorunun cevabını bilmelisiniz. Hangi tema tabanına ait tema kullanıyorsanız o temanın dosyalarını düzenlemelisiniz.
Bütün eklentileri kurarken bu ve benzer düzenlemelere gereksinim duyulur.
Ayrıca hangi modu kurarsanız kurun, tema dosyalarını düzenlerken; kullandığınız temanın prosilver mi, subsilver2 tabanlı mı? bu sorunun cevabını bilmelisiniz. Hangi tema tabanına ait tema kullanıyorsanız o temanın dosyalarını düzenlemelisiniz.

teşekkür ederim bu eklentiyi kurmayı çok istiyordum fakat xml dosyasını açıca hiç bir şey anlamadım okadar çok şey varki bu konuda tecrübesi olmayan biri olarak çok karışık geldi bana .
mesajlara resim yüklemeyi sağlayacak daha basit bir şey yokmu acaba ,editöre bir upload kısmı eklemek mümkün değilmi image.shack gibi ?
mesajlara resim yüklemeyi sağlayacak daha basit bir şey yokmu acaba ,editöre bir upload kısmı eklemek mümkün değilmi image.shack gibi ?
- ZeNaNLi
- İletişim:
İmzamda bulunan "mod nasıl kurulur?" makalesini inceleyebilirsiniz.

ben bir hafta gibi bir süredir garip bir durumla karşı karşıyayım bu mod ve [MOD][3.0.10][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ] modunu sorunsuz olarak kullanmaktaydım fakat kendi kendine ikiside kullanılmaz hale geldi bu mod mesaj yazdığımda örneğin B harfine basıyorum kalın yazmak için hiç bir etki etmiyor yada diğer seçenekler renk olsun video olsun v.s [MOD][3.0.10][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ] modunda ise sağ alt köşede artık konuşma kısmı çıkmıyor profilde bilgiler çıkmıyor sebebini çözemedim güncellemeden kaynaklandığını düşündüm ilk önce yapmamıştım bugün güncellemeyide yaptım sorunsuz şekilde fakat sonuç aynı.Sebebi ne olabilir...
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
- ZeNaNLi
- İletişim:
Muhtemelen, herhangi bir moda ait yaptığınız çeşitli düzenlemelerde benzer aralıklara denk gelen bir çakışma sonucu bu sorun ile karşılaşıyor olabilirsiniz. Stil bileşenleri veya önbellek temizliği gibi seçenekleri de sonradan kullanmanız gibi bir etki bu sorunu sonradan ortaya çıkarmış da olabilir.
Dayanağı hakkında net bir fikir sahibi olamadığımız bu durumu aşağıda verilen seçenekleri kullanarak çözemeye çalışabilirsiniz;
* İlk olarak; YKP>Sistem>Yönetim modüllerinden sırası ile her iki modu pasifleştirip karşılıklı test edin.
* Diğer bir seçenek; modlara ait install ve umil klasörlerini ait olduklara yerlere gönderip kaldır seçeneğini kullandıktan sonra tekrar kurmayı test etmeniz. Bu işlemi yaparken öncelikle bir modu kaldırın ve tekrar kurun daha sonra diğerinde aynı işlemi uygulayın, eğer çözüm olmazsa ikisini peşpeşe kaldırın ve tekrar kurun.
Sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim.
Dayanağı hakkında net bir fikir sahibi olamadığımız bu durumu aşağıda verilen seçenekleri kullanarak çözemeye çalışabilirsiniz;
* İlk olarak; YKP>Sistem>Yönetim modüllerinden sırası ile her iki modu pasifleştirip karşılıklı test edin.
* Diğer bir seçenek; modlara ait install ve umil klasörlerini ait olduklara yerlere gönderip kaldır seçeneğini kullandıktan sonra tekrar kurmayı test etmeniz. Bu işlemi yaparken öncelikle bir modu kaldırın ve tekrar kurun daha sonra diğerinde aynı işlemi uygulayın, eğer çözüm olmazsa ikisini peşpeşe kaldırın ve tekrar kurun.
Sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir