Mod yüklerken hata verdi düzeltemiyorum ?

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
f1sher
Kayıtlı Kullanıcı

Mod yüklerken hata verdi düzeltemiyorum ?

Mesaj gönderen f1sher »

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /common.php on line 127: include() [function.include]: Unable to access ./includes/class_ltt.php
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /common.php on line 127: include(./includes/class_ltt.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /common.php on line 127: include() [function.include]: Unable to access ./includes/class_ltt.php
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /common.php on line 127: include(./includes/class_ltt.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /common.php on line 127: include() [function.include]: Failed opening './includes/class_ltt.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')

Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/teknolo6/public_html/includes/functions_display.php on line 28
arkadaşlar ilk kez mod yüklüyorum sanırım bazı yerleri yanlış yaptım yada eksik siteye girdiğimde bu hatayı veriyor eski haline de çeviremiyorum nasıl düzeltebilirim
f1sher
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Mod yüklerken hata verdi düzeltemiyorum ?

Mesaj gönderen f1sher »

arkadaşlar diğer hataları hallettim ama bu olmuyo bi türlü functions_display.php dosyasında ki yaptıgım değşiklikkleri geri aldım ama bu hala böyle kaldı

Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/teknolo6/public_html/includes/functions_display.php on line 28
muh4mmet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen muh4mmet »

28. satırda anladığım kadarıyla = var bu kodu tanımlayamıyor olabilir bir bakınız...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yazana göre o satırda fazladan bir eşittir işareti varmış. onu silmen gerekiyor. demekki tam olarak geri almamışsın yaptıklarını. eğer başka bir mod kurmadı isen sıfır bir phpbb sürümünden o dosyayı onunla değiştir. ve mod kurmadan önce mutlaka yedek al. önceki dosyalar bi kenarda dursun mutlaka.
f1sher
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen f1sher »

Teşekkür ederim tekrar denicem
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

MOD duyurusu böyle olmaz. Konu MOD Duyuruları forumundan MOD Destek forumuna taşındı.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir