Kod: Tümünü seç
prosilver şablonu yenileniyor
HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
prosilver şablonu yenileniyor
HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
Dosya yolunuz yanlış onu düzeltin,doğru yere atın.GuncelOda yazdı:Advertisement Management yüklüyorum siteme fakat en son aşamada aşağıdaki veriyo. bilgisi olan veya bu hata ile daha önce karşılaşanlar lütfen bi yardım etsin..
prosilver şablonu yenileniyor HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
bi kaç adet styles dosyası var hangisinin içine atmalıyım ? faq dosyası bu şekilde normaldealperen66 yazdı:Dosya yolunuz yanlış onu düzeltin,doğru yere atın.GuncelOda yazdı:Advertisement Management yüklüyorum siteme fakat en son aşamada aşağıdaki veriyo. bilgisi olan veya bu hata ile daha önce karşılaşanlar lütfen bi yardım etsin..
prosilver şablonu yenileniyor HATA: Okumak için ../styles/prosilverfaq_body.html dosyası açılamıyor.
....prosilver/faq_body.html
HATA: Okumak için ../styles/prosilver/template/faq_body.html dosyası açılamıyor.
kurduğum eklentinin root klasörü altında ki styles/prosilver/template altında faq_body.html diye bi dosya yok yalnız. indirdiğim eklenti < viewtopic.php?f=34&t=19063 > dir. yapmam gerekeni tam olarak anlamadım lütfen biraz daha açık olarak yardımcı olabilir misiniz ??alperen66 yazdı:kurduğunuz eklentideki dosya içinde ki
root/styles/prosilver/template/faq_body.html dosyasını ftp ile
styles/prosilvertemplate içine gönderin, şablonları yenileyin çerezlerinizi temizleyin.
Diğer başlıktan sorunuzu cevapladım;GuncelOda yazdı:kurduğum eklentinin root klasörü altında ki styles/prosilver/template altında faq_body.html diye bi dosya yok yalnız. indirdiğim eklenti < viewtopic.php?f=34&t=19063 > dir. yapmam gerekeni tam olarak anlamadım lütfen biraz daha açık olarak yardımcı olabilir misiniz ??alperen66 yazdı:kurduğunuz eklentideki dosya içinde ki
styles/prosilvertemplate içine gönderin, şablonları yenileyin çerezlerinizi temizleyin.
dediklerinizi yaptığım halde sorun düzelmedi malesef. hata mesajını aldığım halde yönetici panelinde Reklam Yönetimi kontrol paneli gözüküyor, fakat artık forum başlıklarına ulaşılamıyor. anliyacağınız sitem şuan iyice karıştı. başka bir öneriniz varsa onu uyguliyim eğer yoksa başka çarem yok, uygulamayı kaldırıp değişiklik uygulanan dosyaları, orjinal olarak tekrar yüklicemVSaBaH yazdı:Diğer başlıktan sorunuzu cevapladım;GuncelOda yazdı:kurduğum eklentinin root klasörü altında ki styles/prosilver/template altında faq_body.html diye bi dosya yok yalnız. indirdiğim eklenti < viewtopic.php?f=34&t=19063 > dir. yapmam gerekeni tam olarak anlamadım lütfen biraz daha açık olarak yardımcı olabilir misiniz ??alperen66 yazdı:kurduğunuz eklentideki dosya içinde ki
viewtopic.php?f=34&t=16005&start=30#p103813
Şayet tüm bu dediklerimi temizlemenize rağmen düzelmiyorsa lütfen dönünüz...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir