phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
fuction display de yapman gereken değişiklikleri eksik yapmışsın yada yapmamışsın 125. satırda hata yada bulunamayan birşey var diyor. yaptiklarını tekrar gozden geçir. imzamdaki mod kurulum makalesine bakabilirsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Siz baya iyi yol almışsınız. Ben;
www.denizliforum.net yazdığımda 500 iç sunucu hatası alıyorum. hiçbir şekilde doruma erişemiyorum. en az 5 defa kurdum
www.denizliforum.net yazdığımda 500 iç sunucu hatası alıyorum. hiçbir şekilde doruma erişemiyorum. en az 5 defa kurdum

auto mod ile kurdum türkçe düzenlemeyide yaptım çokta güzel oldu paylaşım ve anlatım için tşkler 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
bende kurdum fakat hata oldu :S
.htaccess ' e tıkladığım zaman böyle bi hata verdi
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /adm/index.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /adm/index.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Mod-security hosting kaynaklı bir sorun bu, aynı sorunu arkadşaın biri host değiştirerek çözmüştü.
arkadaşlar automod ile çok rahat bir şekilde kurulum yapabiliyorsunuz
arkadaşlar bişi problemim war ben bu seo olayını kurdum fakat bi problem var mesela index.php yi erişemiyor öle bi sayfa yok diyor automod ile kurdum bir sorun çıkmadı sonra kodları kontrol ettim hepsi yerli yerinde ve doğru yazılmış yanı automod kurmuş doğru şekilde ben install yerinden geri kalanını yaptım ama problem var nasıl yapıcam mesele /forum2 ye girmiyo not found diyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
merahaba ben yeniyim bu konuda ama mod kurulumları çok saçma ve zahmeetli!!! yanlış biliyorumdur inşallah... seo kuruyum dedim fakat install.xml dosyasına girdim değişiklere baktm onlarca değişecek dosya var günler sürer daha kolay yolu yokmu mesela sadece dosyaları atarak ftpye ve yönetim panelinden ayarlayarak olmuyo mu o değişikleri yapmak mı lazım illa!!!!
seo dosyanızın içinde modified_files diye bir klasör vardır onda hazır yapılmış şekilleri bulunmaktadır o düzenlemelerin fakat kendi siteniz için yaptığınız değişiklikler gider ve hatalarla karşılaşabilirsiniz
örnek vericek olursak index.php de bir düzenleme yaptınız eğer hazır olan seo nun düzenlenmişini atarsanız o kaybolur ve hata ile karşılaşabilirsiniz tabi bu diğer değişiklik yapılan dosyalardada geçerlidir..
örnek vericek olursak index.php de bir düzenleme yaptınız eğer hazır olan seo nun düzenlenmişini atarsanız o kaybolur ve hata ile karşılaşabilirsiniz tabi bu diğer değişiklik yapılan dosyalardada geçerlidir..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu hata bendede çıktı hiçbirşey yapamıyorum..Mod-Security yazdı:bende kurdum fakat hata oldu :S
Not Acceptable
Başka bir sitenin seosunun htaccess dosyasını kopyaladım url kısımlarını kendi siteme göre düzenledim ve siteme attım ykp den htaccess menüsüne girince aynı hatayı veriyordu ama htaccess düzenledndiği için seo çalışıyordu..
herhangi bir konuya girip kaynağı görüntülediğimde
var perpage = '';
var base_url = '';
gibi satırlar başka bir sitede normal olarak doluyken benim sitemde bomboş bir haldeydi..
Şuanda seoyu kapattım htaccesi eski haline getirdim..
Bu sorunun hosttan kaynaklandığı yazılmış sortunu aşmam için bir yöntem filan yok mu?
Başka bir htaccess kullansam sorun çıkarır mı?
Cevap bekliyorum...
PlusOOO Webmaster Forumu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Dedigini tek tek yapım hiç hata yok ancak 7.b. ) kadar geldim seo ayarlarını yapma kısmında ilk bştaki yani
kısmını Evt Yaptım Anda Ana Sayfa Heriş konularda Ve ara katagorilerde bozulma oluyor ve şu hatayı alıyorum neden acaba ???
Kod: Tümünü seç
Activate URL rewriting:
Once you will have set up the below options, and generated your personalized .htaccess, you can activate URL rewriting and check if your rewritten URLs do work properly. If you get 404 errors, it’s most likely an .htaccess issue, try some of the .htaccess tool option to generate a new one.
Kod: Tümünü seç
Not Found
The requested URL /forum2.html was not found on this server.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.downloadmerkezim.com Port 80
Arkadaşlar ben seoyu kurdum ayarlamalarını da yaptım fakat
url= /viewtopic.php?t=1897
Url= /prens-ve-ben-prince-t1897.html
şekilde tek bir konunun 2 url'si oluyor. bunu direk olarak seo'lu şekle yönlendirme yapabileceğimiz bir yöntem varmı acaba? Teşekkürler.
url= /viewtopic.php?t=1897
Url= /prens-ve-ben-prince-t1897.html
şekilde tek bir konunun 2 url'si oluyor. bunu direk olarak seo'lu şekle yönlendirme yapabileceğimiz bir yöntem varmı acaba? Teşekkürler.
Önder 2 url nasıl oluyor?
Link ver bakalım.
Link ver bakalım.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/editor.php on line 294: strpos() [function.strpos]: Empty delimiter
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
Auto modda kurarken bu hatayı aldım
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
Auto modda kurarken bu hatayı aldım
- Seyfulislam58
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Auto mod ile kurdum bu hatayı aldım.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir