"forum_fn.js" ve "posting_editor.html" yok!!

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Citizen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

"forum_fn.js" ve "posting_editor.html" yok!!

Mesaj gönderen Citizen »

seo mod kurucaktım; root dosyalarını yükledim işte sıra instal.xml dosyasını kurmaya geldi ama olmadı.
install.xml dosyasında hangi dosyaları değiştiriceğimden bahsediyor.
fakat sadece forum_fn.js ve posting_editor.html dosyalarını bulamadım.
benim kullandığım tema WoW5thAniversary ve için de sadece o dosyalar yok diğer dosyaları buldum nasıl yapsam?

ayrıca bu dosyalar prosilver temasında mevcut ve ona göre kodlamış galiba install.xml
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: "forum_fn.js" ve "posting_editor.html" yok!!

Mesaj gönderen pikachu »

modlar genelde prosilver yada subsilvera göre kodlanmıştır. temanız hangisini temel alıyorsa ona göre değişiklikleri yapın. forum_fn.js prosilverda mevcut. teman subsilver temelli ise onun için kurulum kısmı olabilir contrib dosyasında. ona bak
Kullanıcı avatarı
Citizen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Citizen »

hocam benim kullandığım temam şu: WoW5thAniversary
hangi tabanlı olduğunu nasıl anlıyacağım?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

sitene baktımda subsilver gibi görünüyor. ayrıca phpbb.com linkini kaldırmışsın. onu eklersen iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Citizen
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Citizen »

hocam phpbb linkini verdim fakat tam olarak hangi tabanlı acaba kesin birşey söylen lütfen :(
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Yeni konu başlıklarını alakalı foruma açınız Genel Tartışmalar forumunda phpBB sorunları tartışılmıyor. Bu şekilde destek almanız zorlaşır.

- Konu Stil /Tema Sorunları &Yardım forumuna taşındı ve kilitlendi.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir