Chatbox nasıl eklerim
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Chatbox nasıl eklerim
http://cartoonnetwork.atwebpages.com
sitem bu. Sürüm phpBB3.0.9 chatbox eklemek istiyorum yardımcı olur musunuz?
sitem bu. Sürüm phpBB3.0.9 chatbox eklemek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Re: Chatbox nasıl eklerim
Şu linkteki eklentiyi kurmalısın:
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/m ... w_version/
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/m ... w_version/
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Burada bulunan linkten ilgili modun Türkçe dil destekli son versiyonuna ve ayrıca Türkçe desteğine ulaşabilirsiniz.
Mod kurulumu ile ilgili sorularınıza imzamda bulunan "Phpbb modları nasıl kurulur?" makalesinden ulaşabilirsiniz.
Mod kurulumu ile ilgili sorularınıza imzamda bulunan "Phpbb modları nasıl kurulur?" makalesinden ulaşabilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
php 3.0.10 ada kurulabilirmi bu mod?
temam we_clearblue
temam we_clearblue
büyük ihtimal çalışır, senin tema yanlış hatırlamıyorsam subsilver tabanlı olduğu için tema değişikliklerini conrtib klabörünün içindeki subsilver.xml dosyasına göre yapman lazım. ayrıca uzun bir mod haberin olsun. 30 dakika yazıyor yaklaşık kurulum süresine.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Biraz sabır gerektiren çok başarılı bir mod.
Hemen her tema ve son sürüm ile tam uyumludur.
Hemen her tema ve son sürüm ile tam uyumludur.

prosilver tabanlı we_clearblue ve birde bu chat boxlar sistemde açık yaratıyorlar diye duymuştum sizce kurmak sıkıntı doğururmu?
ekleyeceğin her eklenti açık yaratabilir 
bu eklenti phpbb.com mod ekibinden RMcGirr83 ün modu. yanı olanlar arasında en güveniliri bu sayılabilir

bu eklenti phpbb.com mod ekibinden RMcGirr83 ün modu. yanı olanlar arasında en güveniliri bu sayılabilir

fırsat bulunca kurayım denemiş oluruz
yardım için sağolun

- ZeNaNLi
- İletişim:
Açığı olmayan hiç bir sistem yoktur.

eyvallah öyleymiş
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir