Vbulletin tarzı like sistemi?

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
fthaksu
Kayıtlı Kullanıcı

Vbulletin tarzı like sistemi?

Mesaj gönderen fthaksu »

Arkadaşlar vbulletinde bir like sistemi var belki biliyorsunuzdur. Facebook like butonu değil normal forum içi beğenme sistemi. Örneğin şu http://www.r10.net/vergi-levhasi-olan-f ... 1067834550 konuda görebilrsiniz örneğini. Bu tarz bir phpbb modu varmı? Araştırdım ama çoğu ya sadece konuya teşekkür etme yada facebookda beğenme sistemi..
counters
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Vbulletin tarzı like sistemi?

Mesaj gönderen counters »

Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaş mesajları beğen modu istiyor, bu mod konuları beğeniyor galiba. tek tek mesajları beğenme için var mı bilmiyorum açıkcası
counters
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen counters »

aslında teşekkür modunda teşekkür yerine beğen yazsak o zaman olur herhalde.sence?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

viewtopic.php?f=34&t=19099&hilit=te%C5%9Fekk%C3%BCr+mod
bu modda her mesaj için ayrı ayrı teşekkür etme özelliği mevcut. bunu kullanabilrisin aslında arkadaşın da dediği gib.
fthaksu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen fthaksu »

pikachu yazdı:viewtopic.php?f=34&t=19099&hilit=te%C5%9Fekk%C3%BCr+mod
bu modda her mesaj için ayrı ayrı teşekkür etme özelliği mevcut. bunu kullanabilrisin aslında arkadaşın da dediği gib.
Evet bu tarz istediğim ama puanlama yıldızlar felan istemiyorum sadece mesajlara teşekkür için ayarlayamazmıyız bunu acaba
fthaksu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen fthaksu »

Arkadaşlar Automod ile linkteki eklentiyi kurdum ama hiçbirşey degişmedi forumda

Bide eklenti panelinde yazılar yerine kodlar çıkıyor 2 eklenti kurudm ikisindede böyle nedendir sizce

{ TITLE }

{ TITLE_EXPLAIN }

Başlık ve açıklama yerine bu kodlar çıkıyor yani mesela
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

dil dosyalarını değiştirmediğin için öyle görünüyor. valla istediğin gibi yapılabilir ama bilen birinin uğraşması lazım
fthaksu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen fthaksu »

pikachu yazdı:dil dosyalarını değiştirmediğin için öyle görünüyor. valla istediğin gibi yapılabilir ama bilen birinin uğraşması lazım
Dil dosyalarını halletim sağolun. Tek sorun kaldı sisteme dair birşey gözükmüyor sitede sadece profillerde thank sayısı felan çıktı
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

tekrar kontrol et o zaman, çünkü daha 1 hafta önce denemiştim bu modu normal çalışıyordu yani. teman subsilver tabanlı ise onunla ilgili bölüm varsa onu kurman lazım.
fthaksu
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen fthaksu »

pikachu yazdı:tekrar kontrol et o zaman, çünkü daha 1 hafta önce denemiştim bu modu normal çalışıyordu yani. teman subsilver tabanlı ise onunla ilgili bölüm varsa onu kurman lazım.
Tema subsilver tabanlı sanırım serenity green ismi
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

profilindeki site ise subsilver gibi duruyor. mod dosyasının içinde contrib diye bir klasör varsa içine bak. içinde subsilver.html tarzı birşey varsa kendi temana uyarlayarak orda yazanları yapman gerek.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

fthaksu yazdı:puanlama yıldızlar felan istemiyorum sadece mesajlara teşekkür için ayarlayamazmıyız bunu acaba
Yönetim kontrol panelinden puanlamayı devre dışı bırakın yalnızca teşekkürü aktif tutun yeterlidir.
Teşekkür yerlerine "Beğen" yazın ve dil dosyasında bu konuya teşekkür edenler yerine de bu konuyu beğenenler yazmanız kâfidir.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir