Tema Yapımı

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
esporta
Kayıtlı Kullanıcı

Tema Yapımı

Mesaj gönderen esporta »

Arkadaşlar kendi temamı nasıl yapabilirim? Porgram kullanarak...
Birde program bedava olursa çok güzel olur. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tema Yapımı

Mesaj gönderen pikachu »

sıfırdan tema pek yapılan şeyler değil. genelde subsilver yada prosilver temaların üzerinde oynanarak renkleri değiştirilerek vs yeni temalar yapılır. herhangi bir görsel editör progrmıyla değişiklikler yapabilirsin.
Kullanıcı avatarı
yamangl
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yamangl »

http://www.colorizeit.com/index.html sitesinden beğendiğin bir temayı seçerek istediğin renkleri değiştirebilirsin.[biraz uğraştırır ama kullanmasını anlayınca vazgeçemezsin] İndirdikden sonra butonlarını Paint.NET programı ile değiştirerek kendine yeni bir tema yaratmış gibi olursun. :mrgreen:
İyi, kötü, çirkin.
Kullanıcı avatarı
LeBron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LeBron »

yamangl yazdı:http://www.colorizeit.com/index.html sitesinden beğendiğin bir temayı seçerek istediğin renkleri değiştirebilirsin.[biraz uğraştırır ama kullanmasını anlayınca vazgeçemezsin] İndirdikden sonra butonlarını Paint.NET programı ile değiştirerek kendine yeni bir tema yaratmış gibi olursun. :mrgreen:
Hazır temalar (subsilver2 prosilver harici) üzerinden yapılan renk vb değişikliklerle tema yapmış sayılmazsınız komple bir değişiklik gerekmektedir. Tema yapımcıları subsilver2 ve prosilverı baz alarak css, tema dosyaları ve tasarımlarında farklı değişiklikler yaparak yeni temalar oluştururlar. Önerim subsilver ve prosilver üzerinden kendisinizi geliştirmeniz bu şekilde daha iyi ögrenebilirsniz
Sigorta haberleri, teknik bilgiler => https://www.sigortaokulu.com
Kullanıcı avatarı
yamangl
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yamangl »

tabiki sayılmazsın ben sayılırsın demedim birşeyi sıfırdan yaratmak büyük tecrübe ve birikim gerektirir. Bu yüzden bir alternatif olarak sundum
İyi, kötü, çirkin.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir