Rütbe Resimleri gözükmüyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Rütbe Resimleri gözükmüyor
o rütbe ismini niye kaldırmal istiyorsun ki, sonuçta rütbenin açıklaması o. ama kaldırmak istiyorsan template klasöründe viewtopic_body.htmlden yapabilirsin. {postrow.RANK_TITLE} kodunu silersen olması lazım.
bu arada her üye KAYITLI KULLANICI grubuna kayıtlıdır. o gruba rank verirsen olur. ama çoklu rank vermek için ek mod kurman lazım. çünkü bu şekilde mesaj sayısına göre rank veremezsin bu sefer.
bu arada her üye KAYITLI KULLANICI grubuna kayıtlıdır. o gruba rank verirsen olur. ama çoklu rank vermek için ek mod kurman lazım. çünkü bu şekilde mesaj sayısına göre rank veremezsin bu sefer.
kullandığım temanın içindeki viewtopic_body.html mı?pikachu yazdı:o rütbe ismini niye kaldırmal istiyorsun ki, sonuçta rütbenin açıklaması o. ama kaldırmak istiyorsan template klasöründe viewtopic_body.htmlden yapabilirsin. {postrow.RANK_TITLE} kodunu silersen olması lazım.
evet, templates/viewtopic_body.html. ama yedek almayı unutma dosyayı değiştir dene. hata verirse eksi dosyayı atarsın.
hacım çok teşekkür ediyorum gece gece benim kahrımı çektin vallahipikachu yazdı:evet, templates/viewtopic_body.html. ama yedek almayı unutma dosyayı değiştir dene. hata verirse eksi dosyayı atarsın.

aynı dosyada
benzeri bi kodu, başına
sonuna da yaz dene. ama avatar küçü diye öyle görünüyor. büyük avatar olsa normal görünür gibi geldi bana.
Kod: Tümünü seç
<a href="{postrow.U_POST_AUTHOR}">{postrow.POSTER_AVATAR}</a><!-- ELSE -->{postrow.POSTER_AVATAR}
<center>
</center>
yukarıdaki koda benzer birşey bulamadım üstad. polyethylene temasını kullanıyorumpikachu yazdı:aynı dosyadabenzeri bi kodu, başınaKod: Tümünü seç
<a href="{postrow.U_POST_AUTHOR}">{postrow.POSTER_AVATAR}</a><!-- ELSE -->{postrow.POSTER_AVATAR}
sonuna daKod: Tümünü seç
<center>
yaz dene. ama avatar küçü diye öyle görünüyor. büyük avatar olsa normal görünür gibi geldi bana.Kod: Tümünü seç
</center>

<td>{postrow.POSTER_AVATAR}</td> şeklinde arat yada başındaki td ler olmadan arat
<table cellspacing="4" align="center" width="150">
<!-- IF postrow.ONLINE_IMG -->
<tr>
<td>{postrow.ONLINE_IMG}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.RANK_TITLE -->
<tr>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.RANK_IMG -->
<tr>
<td>{postrow.RANK_IMG}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.POSTER_AVATAR -->
<tr>
<td>{postrow.POSTER_AVATAR}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
</table>
bu mu
<!-- IF postrow.ONLINE_IMG -->
<tr>
<td>{postrow.ONLINE_IMG}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.RANK_TITLE -->
<tr>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.RANK_IMG -->
<tr>
<td>{postrow.RANK_IMG}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
<!-- IF postrow.POSTER_AVATAR -->
<tr>
<td>{postrow.POSTER_AVATAR}</td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
</table>
bu mu
evet orası online img yazan yer çevrimiçi resmi, ranktitle yazan rütbe ismi
rank img yazan rütbe resmi, poster avatarr yazandas avatar resmin.
rank img yazan rütbe resmi, poster avatarr yazandas avatar resmin.
center içine aldım ama olmadı hacım
yeniledim önbellek şablon vs.
yeniledim önbellek şablon vs.
Değerli arkadaşlar rütbe kısmında sıkıntı yoktu. Seo eklentisini ekledikten sonra sitemde sadece rütbe resmi gözükmüyor. Başka sıkıntı yok. Bir yerde bir kod hatası oldu ama nerde acaba yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
not: Prosilver temalarda rütbeler çıkıyor benim kullandığım temada sıkıntı oluyor
not: Prosilver temalarda rütbeler çıkıyor benim kullandığım temada sıkıntı oluyor
Profil sayfasında görünüyor mu yoksa hem profilde hemde konu sayfasında mı?
Bahsettiğin eklentinin senin temana uygulanan kod değişikliklerini kontrol et
Bahsettiğin eklentinin senin temana uygulanan kod değişikliklerini kontrol et
Zamana Güzellik Kat!
Her ikisinde de gözükmüyor. Ya 2 gündür kontrol ediyorum fakat bir sonuç çıkaramadım. Kodda sıkıntı var onu biliyorum ama nerde bulamadım çünkü gözükmeyen resmin üstüne sağ tık resmi farklı kaydet yaptığında eğer klasörsel bi hata varsa xxx.gif yazar ama bunda error404 yazıyor.
Ve en ilginç kısım ise, bir ileti gönderip veya düzenleyip kaydettikten sonra gönderdiğiniz iletiye bakın linkine tıklayınca resim görünüyor bu zaman link post1.html#p1 şeklinde. Fakat gözükmediği zaman ki link topic1.html şeklinde.
Ve en ilginç kısım ise, bir ileti gönderip veya düzenleyip kaydettikten sonra gönderdiğiniz iletiye bakın linkine tıklayınca resim görünüyor bu zaman link post1.html#p1 şeklinde. Fakat gözükmediği zaman ki link topic1.html şeklinde.
memberlist.php
posting.php
viewtopic.php
styles/seninteman/template/attachment.html
styles/seninteman/template/forum_fn.js
styles/seninteman/template/overall_header.html
styles/seninteman/template/posting_editor.html
styles/seninteman/template/simple_header.html
styles/seninteman/template/viewtopic_body.html
Bir önceki mesajında diğer temalarda sorun olmadığını demiştin, kullandığın temana uygulana kodları orjinal tema dosyalarıyla karşılaştırarak kontrol et, ayrıca yukarda verdiğim dosyalarıda orjinalleri ile karşılıklı kontrol etmende fayda var
yapacağın en ufak bir virgül ya da nokta yı bile koymamış olsan hata olacaktır, benim tavsiyem bu.
kolay gelsin
posting.php
viewtopic.php
styles/seninteman/template/attachment.html
styles/seninteman/template/forum_fn.js
styles/seninteman/template/overall_header.html
styles/seninteman/template/posting_editor.html
styles/seninteman/template/simple_header.html
styles/seninteman/template/viewtopic_body.html
Bir önceki mesajında diğer temalarda sorun olmadığını demiştin, kullandığın temana uygulana kodları orjinal tema dosyalarıyla karşılaştırarak kontrol et, ayrıca yukarda verdiğim dosyalarıda orjinalleri ile karşılıklı kontrol etmende fayda var
yapacağın en ufak bir virgül ya da nokta yı bile koymamış olsan hata olacaktır, benim tavsiyem bu.
kolay gelsin
Zamana Güzellik Kat!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir