[MOD][3.0.12][TR] mChat [PhpBB3 Sohbet Kutusu]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.10][TR] mChat [PhpBB3 Sohbet Kutusu]
Kullandığınız tema subsilver2 tabanlı olduğundan dolayı, siz moda ait indirdiğiniz klasörde, subsilver2 temasına ait dosyaları melankolia temasında ait oldukları yerlere atacaksınız. Aynı şekilde tüm düzenlemelerinizi de subsilver2 temasını baz alarak yapmalısınız.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Dediğinizi yaptım. Önbelleiği temizledim. Bir sonuç alamadım. Sonra tek tek kurulum dosyasında anlatıldığı yerlere baktım kodları doğru eklemiş miyim diye. Hepsi de doğru yerinde. Özellikle sitili düzenlememi söylediği yerde ayrıca dikkatli davrandım. Ancak nafile 
İsterseniz söz konusu düzenlenecek dosyaları size yollayım. Kontrol edebilirsiniz doğruluğunu.

İsterseniz söz konusu düzenlenecek dosyaları size yollayım. Kontrol edebilirsiniz doğruluğunu.
Ben beu modu kurdum fakat bir sorunum var.herşey türkçe fakat anasayfada başlik şöyle {MCHAT_TITLE}
diye çikiyor.ayrıca cikis bitonunun ordada böyle cikiyor.ne yapmalıyım?
diye çikiyor.ayrıca cikis bitonunun ordada böyle cikiyor.ne yapmalıyım?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Aç:
Bul:
Öncesine Ekle:
Kod: Tümünü seç
language/tr/common.php
?>
// BEGIN mChat Mod
$lang = array_merge($lang, array(
'MCHAT_TITLE' => 'Sohbet',
));
// END mChat Mod

- ZeNaNLi
- İletişim:
Bu malesef mümkün değil.XTİMURX yazdı:İsterseniz söz konusu düzenlenecek dosyaları size yollayım. Kontrol edebilirsiniz doğruluğunu.

Bu seferde bunlar:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4621: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4622: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4624: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4625: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
- ZeNaNLi
- İletişim:
Dosya düzenlemelerini Notepad++ aracılığıyla yapmayı deneyin.

Sayın Zenanli ,
Bu modu kurmak istiyorum fakat direk ana sayfada değilde menu üzerinden buton ile bir geçiş verip ayrı bir sayfada uygulayabilirmiyiz?
Not:Bu arada uzun bir ara verdim ve döndüğümde sayenizde bir çok modumu yenileme ve yenilerini kurma imkanı buldum .Forumumuza güç katmışsınız teşekkürler.
Saygılarımla
Bu modu kurmak istiyorum fakat direk ana sayfada değilde menu üzerinden buton ile bir geçiş verip ayrı bir sayfada uygulayabilirmiyiz?
Not:Bu arada uzun bir ara verdim ve döndüğümde sayenizde bir çok modumu yenileme ve yenilerini kurma imkanı buldum .Forumumuza güç katmışsınız teşekkürler.
Saygılarımla
- ZeNaNLi
- İletişim:
Sayın Rhaumel;
Bahsettiğiniz özellik modun içerisinde zaten mevcuttur.
Düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz özellik modun içerisinde zaten mevcuttur.
Düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Prosilverde iğrenç bir görüntüsü var neden acaba?
CSS dosyalarında mı sorun var?
Prosilverde iğrenç bir görüntüsü var neden acaba?
CSS dosyalarında mı sorun var?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Prosilver temada böyle bir sorun ile karşılaşmadım, tema düzenlemelerinde bir hata yapmış olabilirsiniz.
Düzenlemeleri gözden geçirip tekrar deneyin.

İlk önce elle kurdum ardından auto mod ile kurdum 2 sindede aynı hatayı gördüm...ZeNaNLi yazdı:Prosilver temada böyle bir sorun ile karşılaşmadım, tema düzenlemelerinde bir hata yapmış olabilirsiniz.
css ile alaklı bir sorun ilk başta bende de yapmıştı. Tekrar kurulum yaparmısınız elle.muh4mmet yazdı:İlk önce elle kurdum ardından auto mod ile kurdum 2 sindede aynı hatayı gördüm...ZeNaNLi yazdı:Prosilver temada böyle bir sorun ile karşılaşmadım, tema düzenlemelerinde bir hata yapmış olabilirsiniz.
Yeni bir güne gülümse !
Boş bir zamanımda tekrar deneyecembasoglanh yazdı:css ile alaklı bir sorun ilk başta bende de yapmıştı. Tekrar kurulum yaparmısınız elle.muh4mmet yazdı:İlk önce elle kurdum ardından auto mod ile kurdum 2 sindede aynı hatayı gördüm...ZeNaNLi yazdı:Prosilver temada böyle bir sorun ile karşılaşmadım, tema düzenlemelerinde bir hata yapmış olabilirsiniz.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir