Sitem direkt olarak açılmıyor.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ekinsimsar
Kayıtlı Kullanıcı

Sitem direkt olarak açılmıyor.

Mesaj gönderen ekinsimsar »

Com.nu sitesinden gerçekleştirmeye çalıştım fakat ben girdiğim zaman hala kurulum dosyaları çıkıyor. Oysa ki install dosyasını sildim. Bu sadece benimle mi ilgili?? sitem: http://www.captivusrpg.com.nu
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Sitem ditekt olarak açılmıyor.

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB'nin ana domainden açılmasını istiyorsanız phpBB3 klasörü içerisindeki tüm phpbb dosya ve klasörlerini root (ana dizine) yüklemelisiniz. phpBB şu an sitenizin http://www.captivusrpg.com.nu/forum/phpBB3/ URL'sinden açılıyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
muh4mmet
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Sitem direkt olarak açılmıyor.

Mesaj gönderen muh4mmet »

veya htaccess ile forum klasörüne yönlendirme yapmalısınız...
ekinsimsar
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekinsimsar »

çok teşekkürler tavsiyelerinizi deneyeceğim. :)
ermoo81
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ermoo81 »

.
En son ermoo81 tarafından 09.03.2012, 00:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
turkishlokum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen turkishlokum »

forum klasörlerini ftp ile sitenize bağlandıktan sonra puplic_html klasörünün içine atın.
Bu bölüm sitenin ana bölümüdür ve site açıldığında ilk burada
index.htm
index.html
default.htm
default.html

index.php
default.php
vb sayfaları ilk ana sayfayı arar. Şayet bulamazsa siteyi dizin olarak gösterir.
Siz site ilk açıldığında ana sayfada başka şeyler olsunda oradan foruma gitsinler diyorsanız puplic_html klasörünün içinde forum adlı klasör oluşturursunuz ana sayfadan oraya link verirsiniz. o da olur.

Fakat site açıldığı gibi forum açılsın diyorsanız
hiç forum klasörü oluşturmadan bütün phpbb dosyalarını direk
puplic_html nin içine atabilirsiniz.
ermoo81
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ermoo81 »

turkishlokum yazdı:forum klasörlerini ftp ile sitenize bağlandıktan sonra puplic_html klasörünün içine atın.
Bu bölüm sitenin ana bölümüdür ve site açıldığında ilk burada
index.htm
index.html
default.htm
default.html

index.php
default.php
vb sayfaları ilk ana sayfayı arar. Şayet bulamazsa siteyi dizin olarak gösterir.
Siz site ilk açıldığında ana sayfada başka şeyler olsunda oradan foruma gitsinler diyorsanız puplic_html klasörünün içinde forum adlı klasör oluşturursunuz ana sayfadan oraya link verirsiniz. o da olur.

Fakat site açıldığı gibi forum açılsın diyorsanız
hiç forum klasörü oluşturmadan bütün phpbb dosyalarını direk
puplic_html nin içine atabilirsiniz.
teşekkürler kardeşim :)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir