announcement_centre_install.php bu ismi birazcık kırpabilirsek olacak ama nasıl kırparız onu bilmiyorum

stil dosyasında kiKIRA yazdı:Arkadaşlar duyuru panosunda bir türlü linklerin altındaki otomatik olarak çıkan çizgileri iptal edemedim nasıl altı çizgisiz yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi dosyada olacak acaba bu değişiklik?alperen66 yazdı:stil dosyasında kiKIRA yazdı:Arkadaşlar duyuru panosunda bir türlü linklerin altındaki otomatik olarak çıkan çizgileri iptal edemedim nasıl altı çizgisiz yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
text-decoration: underline; kısmını
text-decoration: none; olarak değiş
theme kalsörü içinde ki css lerde içindedir common.css-colurs.css-content.css değişiklikleri yaptıktan sonraKIRA yazdı:Bir sürü dosyada değiştirdim ama bir türlü düzelmedi.
MOD'u incelemedim ama YKP -> Sistem > Modül yönetimin'de Moderatör Kontrol Paneli için'de bi yer var oraya bi bakın..tUQE yazdı:Bu modun son sürümünü kurdum.
Gayette güzel çalışıyor, ilave güzel özellikler eklenmiş.
http://projectblueblood.com/viewtopic.php?f=3&t=35 linkinde göreceğiniz üzere moderatör paneline de bir eklenti yapılmış. Tüm incelemeleri yapmama rağmen, mcp.php sayfasında gösteremedim. İnstall dosyalarında mcp.php dosyasına bir eklenti olmadığı için sanırım görünmüyor. Yine de destek olabilecek arkadaşlar olur babında buradan da destek rica ediyorum.
Teşekkürler.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir