3.0.10 için No Duplicate ve Zero Duplicate Yok mu?

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Paylasimland
Kayıtlı Kullanıcı

3.0.10 için No Duplicate ve Zero Duplicate Yok mu?

Mesaj gönderen Paylasimland »

Phpbb3 forumumu hali hazırda kurdum.

Şimdi Seo işlemlerine geçmek istiyorum.

Seo'yu kuracağım fakat No Duplicate ve Zero Duplicate kurmak için siteye girdiğimde versiyon 3.0.9 olarak gözüküyor.

Bu modların 3.0.10 için olanı yok mu?

Ve Seo yanında bunlar ne kadar gerekli?

Düzenleme: Sanırım sıfır foruma Zero Duplicate kurmaya gerek yokmuş. ama No Duplicate kurmak istiyorum.
En son Paylasimland tarafından 09.04.2012, 20:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Paylasimland
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 3.0.10 için No Duplicate ve Zero Duplicate Yok mu?

Bilen yok mu arkadaşlar?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

O modlar 3.0.10 ile de uyumlu. 3.0.10 yayınlandıktan sonra o modlar için herhangi bir güncelleme yapılma gereği duyulmadı.

Ayrıca konuyu Destek Forumu yerine MOD Destek forumuna açarsanız daha kolay yardım alırsınız.

:arrow: Başlık taşındı.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Paylasimland
Kayıtlı Kullanıcı

Teşekkür ederim admin bey.

Bir sorum daha olacak:

Sıfır forum kuruyorum. Seo ile birlikte hangilerini kurmalıyım acaba? (Tüm Seo araçları içinden?)
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir