kurulumla alakalı bir sıkıntı söz konusu değil çakışmada yok ve şuan problemi çözdüm modun bir önceki sürümünü kurdum ve ardından şuan ki sürüme güncelledim problem kalmadı...Ve sizin şu yukarda istediğiniz olaya gelirsek sadece görsel olarak mı olacak face gibi yoksa işlevsel olarakta mı olması gerekiyo?aligünel yazdı:SüKûT kardeş yeni dosyaları yerli yerine at vede kurduğun modları incele eksik kurmuş olabilirsin dahada olmasa sitenin linkini gönder bir kakayım bana özelden ve çok mod kurmadıysan sorun bunlardandır çok fazla mod kurduysan bir yerde çakışmada olabilir.
[MOD][3.0.12][TR] Sosyal Ağ [0.7.2]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][3.0.10][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Daha önceki resimde faceye benzer dışgörünüşten bahsediyorsan aynen dış görünüşü benzeyecek ama içerik görünümü aynen phpbb3 korunacak diye düşünüyorum.
ve problemini çözmene sevindim yine benim dediğim gibi yeni dosyalarla alakalı sen eskisini kurmuşsun.
ve problemini çözmene sevindim yine benim dediğim gibi yeni dosyalarla alakalı sen eskisini kurmuşsun.
Evet ondan bahsediyorum onu şöyle yapabiliriz o resimde ayarladığınız gibi ayarlayıp onu html sayfası olarak kodlaya biliriz ve misafirlere görünecek şekilde ayarladığımızda kullanıcı sadece foruma ilk girdiğinde görür ve giriş yaptıktan sonra o sayfayla bi daha karşılaşmaz...aligünel yazdı:Daha önceki resimde faceye benzer dışgörünüşten bahsediyorsan aynen dış görünüşü benzeyecek ama içerik görünümü aynen phpbb3 korunacak diye düşünüyorum.
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
evet bu konuda yardımcı olacak arkadaş arıyordum benim birkaç çalışmam vardı.
çalışmalarınızın ne durumda olduğu ve ne kadarını yaptığınızı özel mesajla iletirseniz eksik olan yerlerde yardımcı olmaya çalışırım buradan devam etmiyelim normal konuyla alakasız olduğu için özelden devam edersek daha iyi olur gibi...aligünel yazdı:evet bu konuda yardımcı olacak arkadaş arıyordum benim birkaç çalışmam vardı.
Modu Kurdum, HATA şu:
Kurulum sonrası : index/socialnet/update_database.php
Adresine girerek kurulumu tamamladım FAKAT " kırmızı ile yeni izin ayarları tanımlandı" uyarısı veriyor. ve beyaz sayfa cıkıyor foruma girdiğimde.
HOSTUMLA görüştüm , host ile ilgili bir problem yok.İZİN AYARLARINDAN MI KAYNAKLANIYOR?
teşekkür ederim..
Kurulum sonrası : index/socialnet/update_database.php
Adresine girerek kurulumu tamamladım FAKAT " kırmızı ile yeni izin ayarları tanımlandı" uyarısı veriyor. ve beyaz sayfa cıkıyor foruma girdiğimde.
HOSTUMLA görüştüm , host ile ilgili bir problem yok.İZİN AYARLARINDAN MI KAYNAKLANIYOR?
teşekkür ederim..
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Moda ait dil dosyalarını orjinali ile değiştirip test etmeyi deneyin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Hocam, denedim, panoyu ingilizce olarak ayarladım. kurdum. sonuc aynı.ZeNaNLi yazdı:Moda ait dil dosyalarını orjinali ile değiştirip test etmeyi deneyin.
Kardeş includes dosyalarında sorun vardır yada adm dosyalarında sorun var kurduğun modu kaldır halen sorun var ise yedek aldığın dosyaları tekrardan ftp den at daha olmadı phpbb3 yeni dosyaları at yapacak başka bir nedenin kalmıyor lakin kurduğun dosyalar çalışmaz yeni phpbb3 dosyalarını atarsan.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Aşağıdaki bağlantılar işinize yarayabilir;
http://phpbbsocialnetwork.com/viewtopic ... =598#p3912 (9. sıra)
http://phpbbsocialnetwork.com//viewtopic.php?f=21&t=661
http://phpbbsocialnetwork.com//viewtopi ... 1238#p8801 (bu mesajı hostunuza iletin.)
http://phpbbsocialnetwork.com/viewtopic ... =598#p3912 (9. sıra)
http://phpbbsocialnetwork.com//viewtopic.php?f=21&t=661
http://phpbbsocialnetwork.com//viewtopi ... 1238#p8801 (bu mesajı hostunuza iletin.)

Öncelikle Sn. aligunel ve Sn. Zenanlİ ilginiz için çok teşekkür ederim.
Sorunlarımı Çözdüm. Sorunun temel kaynağı;
-Ftp Programım dosyalarımı eksik yüklüyormuş. İnternet bağlantı hızımdanda kaynaklanıyor olabilir bu eksik yükleme.
-ikinci olarak beyaz ekran aslında hatasız değil; hatayı görmek için common.php deki @includes yazan yerdeki @ i silip bakabilirsiniz
- üçüncüsü ve en önemlisi eğer SYNTAX ERROR hatası veriyorsa , upload ettiğiniz dosyalarınızı kontrol ediniz.
İlgilenen Herkese teşekkür ederim.
Sorunlarımı Çözdüm. Sorunun temel kaynağı;
-Ftp Programım dosyalarımı eksik yüklüyormuş. İnternet bağlantı hızımdanda kaynaklanıyor olabilir bu eksik yükleme.
-ikinci olarak beyaz ekran aslında hatasız değil; hatayı görmek için common.php deki @includes yazan yerdeki @ i silip bakabilirsiniz
- üçüncüsü ve en önemlisi eğer SYNTAX ERROR hatası veriyorsa , upload ettiğiniz dosyalarınızı kontrol ediniz.
İlgilenen Herkese teşekkür ederim.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Filezilla programını kullanmanızı öneririm, kopyalama esnasında dizinlere hangi dosyaların kopyalanıp kopyalanmadığını böylelikle bahsettiğiniz bu sorunun hiç oluşmamasını sağlayabilirsiniz ki kendi adıma sitenize baktıktan sonra bu seçeneği dikkate almamıştım çünkü amatörce bir yaklaşım olacaktı. Ne yazık ki de öyle olmuş, çözüm üretmeniz ve de en önemlisi detaylı olarak burada paylaşmanız takdire değer bir yaklaşım olmuş.defiser yazdı:-Ftp Programım dosyalarımı eksik yüklüyormuş. İnternet bağlantı hızımdanda kaynaklanıyor olabilir bu eksik yükleme.
Bu cümleyi tam olarak anlayamadım.defiser yazdı:-ikinci olarak beyaz ekran aslında hatasız değil; hatayı görmek için common.php deki @includes yazan yerdeki @ i silip bakabilirsiniz
Bu hata genellikle satır arası kodlama hatalarından kaynaklanmaktadır.defiser yazdı:- üçüncüsü ve en önemlisi eğer SYNTAX ERROR hatası veriyorsa , upload ettiğiniz dosyalarınızı kontrol ediniz.

ZenanLi yazdı:defiser yazdı:
Hocam "beyaz ekran" da bildiğiniz üzere "error metni" yoktur.Hatanın ne olduğu görülmez.Bu cümleyi tam olarak anlayamadım.
İşte o hatayı yukarda verdiğim gibi, common.php yi acarak "@includes" i bulup başındaki "@" işaretini silerseniz artık beya ekran çıkmayacaktır. Hatayı olduğu gibi "error:....." şeklinde verecektir.
ZenanLi yazdı:
Teşekür ederim.Çözümler paylaşılırsa , vakit kaybı azalır.. Ne yazık ki de öyle olmuş, çözüm üretmeniz ve de en önemlisi detaylı olarak burada paylaşmanız takdire değer bir yaklaşım olmuş.
Sizin çok emeğiniz var, elbette ben de katkıda arasıra katkıda bulunacağım ve bulunmak isterim.
Umud ederimki Phpbb diğer forum tabanlarının bir adım önüne gececektir inş. kendi şahsi kanaatim; Şu mükemmel modül olan Social Network ile geçmiştir benim gözümde..
anasayfa ve profilim bölümünü kendi temasına uyduramayan varsa bunları yanyana istediğiniz yere koymak için bu kodu kullanabilirsiniz
Kod: Tümünü seç
<table>
<tr><td>
<!-- IF SN_MODULE_MAINPAGE_ENABLED --><li class="icon-mainpage"><a href="{U_SN_MAINPAGE}">{L_SN_MP_MAINPAGE}</a><span id="snNtfNotify"<!-- IF S_SN_USER_UNREAD_NOTIFY eq 0 --> style="display:none"<!-- ENDIF -->>(<a href="{U_VIEW_NOTIFY}"><!-- IF S_SN_USER_UNREAD_NOTIFY neq 0 -->{S_SN_USER_UNREAD_NOTIFY}<!-- ENDIF --></a>)</span></li><!-- ENDIF -->
</td><td>
<!-- IF S_USER_LOGGED_IN and not S_IS_BOT and SN_MODULE_PROFILE_ENABLED --><li class="icon-profile"><a href="{U_SN_MY_PROFILE}" title="{L_SN_MYPROFILE}"><strong>{S_USERNAME}</strong></a></li><!-- ENDIF -->
</td></tr>
</table>
duvarımdaki bildirimleri nasıl silicem örneğin "SeLoRe_28 kendi profiline yeni bir ilişki ekledi: Yalnız." bunu silmek için yanında çarpı işareti yok
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir