easymod yada auto mod hakkında

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
mct1
Kayıtlı Kullanıcı

easymod yada auto mod hakkında

Mesaj gönderen mct1 »

ben phpBB3 forumu kurdum yanlız modlarımı ayarlıyorum yüklüyorum tüm açılan konularıda inceledim ama aktif olmuyor veya kurulmuyor mod.
en sonundada bunun kolay bir programı varmı acaba diye araştırırken automod ve easy modu buldum 5-6 kere denedim phpbb3 de bunlar çalışmıyormu anlamadım yoksa benmi bir yanlışlık yaptım yardım edebilecek.. :( :(

verdiği hata bu
CRITICAL ERROR: the file 'extension.inc' could not be found. Please, make sure EasyMOD has been uploaded under the admin/mods/easymod/ directory of your phpBB installation.

ben tüm mod kurma anlatımlarını resimli videolu yazılı hepsine baktım ama dediği gibide yapıyorum olmuyor :S ne yapmalıyım.
En son ESQARE tarafından 28.06.2012, 03:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Mesajdaki font büyüklüğü ve renkler düzeltildi. Kurallarımızı okuyun, okuduysanız mesajınızı bizden önce düzenleyin.
Kullanıcı avatarı
rocksenn
Kayıtlı Kullanıcı

Re: easymod yada auto mod hakkında

Mesaj gönderen rocksenn »

Uyarı :
Site Kuralları Oku! Madde 2 vs.

Kurulan/Kurulmak istenen modifikasyonların Yol Göstericisi vardır iyice inceleyip harfi harfine uyguladığından emin ol!

Yol göstericinin adı MODx ve sana modifikasyonu nasıl kuracağını anlatır;
MODX modları nasıl kurulur?

MODx içeriği = Mod Kurulum Makalesi

Kod: Tümünü seç

CRITICAL ERROR: the file 'extension.inc' could not be found. Please, make sure EasyMOD has been uploaded under the admin/mods/easymod/ directory of your phpBB installation.
Mod dosyalarını doğru yerlere attığından emin ol!

Yukardaki hata; 'extension.inc' dosyasının yerinde olmadığını söylüyor! olması gereken yer admin/mods/easymod/ directory

her yapılan değişiklikten sonra (kod ekleme modifikasyon krulumu vs. önbelleği temizlemelisin
Zamana Güzellik Kat!
mct1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mct1 »

teşekkürler ben siteyi sildim tekrar kurdum automodu denedim kuruldu eski sitenin dosyaları zarar görmüş olmalı veya yanlış kodlama yaptım ama şimdi auto modu kullanırken pek sorun çıkmıyor bu modların siteye işlediğini anlamak için admin panelindeki genel bölümünün en altındaki ön belleği temizle bölümünden temizleyeceğim öylemi ?
Kullanıcı avatarı
rocksenn
Kayıtlı Kullanıcı

mct1 yazdı:teşekkürler ben siteyi sildim tekrar kurdum automodu denedim kuruldu eski sitenin dosyaları zarar görmüş olmalı veya yanlış kodlama yaptım ama şimdi auto modu kullanırken pek sorun çıkmıyor bu modların siteye işlediğini anlamak için admin panelindeki genel bölümünün en altındaki ön belleği temizle bölümünden temizleyeceğim öylemi ?
Her yaptığı kod değişikliğinden sonra ya da her uyguladığun modifikasyondan sonra Önbelleği temizlemelisin!

Ayrıca her uygulayacağın grafik çalışmalarında da önbelleği temizleyecek ve ardından stiller sekmesinden kullandığın temanı yenileyecek, şablonları yenilecek ve resim setlerini de yenileyeceksin.

önbellek phpbb3 ün hızlı çalışmasını ve daha güvenli olmasını sağlar

ayrıca her yapacağın değişiklikten önce mutlaka yedek almalısın sonrasın olabilecek hatalardan kurtulmak için en kolay ve hızlı güvenli veri kaybı olmayan yol.
Zamana Güzellik Kat!
mct1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mct1 »

teşekkürler rocksenn çok yardımın oldu..

bu arada bir şey daha sorunum kaldı şimdi ben hostumu değişitirdim yeni siteye geçircem forumumu ama sadece forumumda açılcan knuları almak istiyorum diğer hiçbirşeyi almak istemiyorum yani

mysql dan phpmy adminden yedekleyip filezilladan diğer yere tüm forum dosyalarımı atıpta yapınca sitemdeki herşeyi aktarıyor ben baştan yeni bir siteyle devam etmek istiyorum forumumdaki konuları almak isiyorum

yani bunu nasıl yaparım biliyormsun.?
mct1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen mct1 »

yani kısacası forumdaki açılan konularımı yedeklemek için forum dosyaları içinden yada phpmyadminden hangi dosyayı kopyalıyacam.
Kullanıcı avatarı
rocksenn
Kayıtlı Kullanıcı

Komple yedek alarak yeni formuna yüklemen en sağlıklısıdır! (öneririm)
Ama Aşağıddaki tablolar soruna cevap olacak uygulamaya dikkat et!
ramco29 yazdı:
phpbb_acl_users
phpbb_forums
phpbb_topics
phpbb_topics_posted
phpbb_topics_track
phpbb_topics_watch
phpbb_users
phpbb_user_group

Ve daha sonra YKP den yapmanız gereken işlemler.
İstatistikleri yeniden senkorize et
Mesaj sayaçlarını yeniden senkorize et
Önbelleği temizle
Styles bileşenlerini yenile
Zamana Güzellik Kat!
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir