Categories hierarchy Mod =(

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Categories hierarchy Mod =(

Mesaj gönderen FaTaLDeMoN »

Merhabalar..

Ben pbpbb 2.0.21 siteme Categories hierarchy Mod kurdum.. Daha doğrusu installed edilmiş halini :D

Herşey tamamdı ama Yönetim Paneline girmeye çalıştığımda;

HTML cart curt protocol işte jigsaw html 1.0.1 gibi saçma salaq bi sayfa açıldı :D

bende sildim tekrar kurdum 2.0.21 i.. Benim planlarım doğrultusunda bu modu kesinlikle kurmam gerek =)

Ayrıca tema da değişiyo ben subblack temasının normal şekliyle kalmasını istiyorum..

Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin =(
Kullanıcı avatarı
LeBron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LeBron »

dostum o moda alternatif simple subforum ve easy subforum var. İkincisini öneririm kurulumu oldukça basit. kolay gelsin
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ama onlar amaçlarıma uymuyor =(

yani benim amacım da şu açıkçası: menüden kategorilere link vererek sadece başlıklarını görüntülemek..

Categories moduyla da bunu yapmıştm.. Yani plus kullanırken sonra plusa alışamadğımdan dolayı phpbb2 ye geri döndüm..

Veya şöyle bir soru sorayım: Ben plustaki categories modu gibi yapmak istiyorum phpbb2 forumumu..

Hangi dosyaları yüklemeliyim? hangi dosyaları yüklememeliyim?? plustaki categories modunun kullanış biçiminin aynısını nasıl entegre edebilirm?

teşekkürler..
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sonunda 2.1.4e sürüöümü yükledim ama..

SQL request failed (maybe already done) : ALTER TABLE phpbb_forums DROP forum_type

şöyle bir hata aldım ama açıkçası şuana kadar bir aksaklık görmedim forumlarda =)

asıl sormak istediklerim:

1) Türkçe dil dosyası var mıdır? Plusa baktım ama bulamadım =(

2) Legend: [ Administrator ][ Moderatör ][ User ] falan yazan biyer var.. Color groups kursam bir problem yaşamam umarım =)

3) Yönetim paneline giriyorum ama ne forum izinleri ne de kullanıcı izinleri var..

Teşekkürler..
FaTaLDeMoN
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

öff sonunda sildim.. yardımlar için tşk
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir