[MOD][3.0.12][TR] mChat [PhpBB3 Sohbet Kutusu]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.10][TR] mChat [PhpBB3 Sohbet Kutusu]
Burada bulunan 4. maddeyi inceleyebilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Merhaba,
Bende bu dosyayı kurmaya çalıştım. Fakat bir yerde hata yaptım ki anasayfada chat fln çıkmadı.
kurulumu şöyle yaptım. Dosyayı ben sitemin olduğu yere attım. Sonra install klosörünü çalıştırdım. Panelde .MOD sekmesi geldi ama oraya tıklayınca hata alıyorum.
bunların yazılı olduğu ekran karşıma çıkıyor. Acaba sorunu çözmeme yardım edermisiniz?
Bende bu dosyayı kurmaya çalıştım. Fakat bir yerde hata yaptım ki anasayfada chat fln çıkmadı.
kurulumu şöyle yaptım. Dosyayı ben sitemin olduğu yere attım. Sonra install klosörünü çalıştırdım. Panelde .MOD sekmesi geldi ama oraya tıklayınca hata alıyorum.
Kod: Tümünü seç
Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Table 'a5608494_php.MCHAT_CONFIG_TABLE' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT * FROM MCHAT_CONFIG_TABLE
BACKTRACE
FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 175
CALL: dbal->sql_error()
FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_mchat.php
LINE: 159
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_mchat.php
LINE: 36
CALL: acp_mchat->configuration()
FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_mchat->main()
FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Slm arkadaşlar jamesBoud senin sorunun dosyaları editleyememişsin yeniden kur .
Arkadaşlar mchatle sosyal ağ çakışanlar varsa .
aç
styles/prosilver/template/overall_header.html
bul
ve kaldırın bu kodu çakışma ortadan kalkar.
Arkadaşlar mchatle sosyal ağ çakışanlar varsa .
aç
styles/prosilver/template/overall_header.html
bul
<!-- IF S_MCHAT_ENABLE and (S_MCHAT_ON_INDEX or U_MCHAT) -->
<script type="text/javascript" src="{ROOT_PATH}mchat/jquery-1.5.0.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{ROOT_PATH}mchat/jquery_cookie_mini.js"></script>
<!-- ENDIF -->
En son aligünel tarafından 20.05.2012, 13:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
<!-- IF S_MCHAT_ENABLE and (S_MCHAT_ON_INDEX or U_MCHAT) -->
<script type="text/javascript" src="{ROOT_PATH}mchat/jquery_cookie_mini.js"></script>
<!-- ENDIF -->
ZeNaNLi ben bu modu kurdum tema olarak supernova kullanıyorum. anasayfada mchat açıkken,gorrkk diye acayip bir ses geliyor ne hikmetse. varsayılan olarak kontrol panelinde Mini Sohbet sesi aktif: evet seçili. bunu varsayılan olarak nasıl hayır yapabiliriz ?
Bağlantıdan kaynaklı sorunlarda oluyor bahsettiğiniz ses. Ama sürekli çıkarıyorsa mutlaka kurlumda bir sorun vardır diye düşünüyorum.
gerekli değişiklikleri doğru yaptığımdan eminim ya.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Bahsettiğiniz sesin hata niteliğinde olup olmadığını tam olarak anlayamadım fakat;
mChat forum sayfasında "Ses kullanılsın mı?" seçeneğini pasifleştirip denediniz mi?
Ayrıca farklı web tarayıcılarında da ayrnı sorun ile karşılaşmıyor musunuz?
mChat forum sayfasında "Ses kullanılsın mı?" seçeneğini pasifleştirip denediniz mi?
Ayrıca farklı web tarayıcılarında da ayrnı sorun ile karşılaşmıyor musunuz?

sesi devre dışı bıraktığımda da aynı ses devam ediyor.
yazılar aşağıya doğru inince neden üst üste biniyor?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Düzenlemelerinizi ve dosya yollarını gözden geçiriniz.

Ben chatı kurdum anasayfadada gösteriyor ama bir türlü yazamıyorum neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı ve gruplardan grup izinlerini kontrol ediniz.Cemal yazdı:Ben chatı kurdum anasayfadada gösteriyor ama bir türlü yazamıyorum neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
onları ayarladım ama tek biz yazamıyoruz minichata herşeyi evet yaptım tercihlerde ama olmadı :/alperen66 yazdı:Kullanıcı ve gruplardan grup izinlerini kontrol ediniz.Cemal yazdı:Ben chatı kurdum anasayfadada gösteriyor ama bir türlü yazamıyorum neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
chattaki kullanıcıyı banlama gibi bi durum söz konusu mu acaba?
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir