[MOD][3.0.12][TR] Sosyal Ağ [0.7.2]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][3.0.10][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]
ya bende anlık mesajlaşma kutusu açılmıyor tıklıyorum hiç bişey olmuyo yazma yeri gelmiyor
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Bildirim seçeneklerini düzenleme ve silme ile ilgili yenilikler bir sonraki sürümlerde karşımıza gelebilir.
Anlık mesajlaşma sorunu için overal_header.html düzenlemelerinizi gözden geçiriniz.
Anlık mesajlaşma sorunu için overal_header.html düzenlemelerinizi gözden geçiriniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Yeni sürüm gelecek mi gelecekse ne zaman gelir?
- ZeNaNLi
- İletişim:
0.6.3 ve 0.7.0 beta sürümleri indirilebilir durumda fakat bahsettiğim gibi henüz beta, final sürümünün yayınlanması halinde Türkçe destek konusundaki çalışmalarımı mod ile beraber en kısa zamanda paylaşmaya çalışacağım.muh4mmet yazdı:Yeni sürüm gelecek mi gelecekse ne zaman gelir?
Beta sürümlere buradan ulaşabilirsiniz.

Beta sürüm özellikleri belli oldumu acaba?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Video ve galeri seçenekleri üzerinde çeşitli çalışmalar yapılıyor sanırım.

anlık mesajlaşmada 0 yazınca mesaj boş gidiyor sebebi ne olabilir ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar aynı söylendiği, gibi yaptım fakat yönetim panelin ehiç birşey gelmedi ne yapmam gerekiyor mod kurulumunda eksik anlatılan birşeyler mi var acaba
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.11][TR] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]
PhpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edilmiştir.

sanırım subsilver2 ile çalışmıyor
- ZeNaNLi
- İletişim:
Subsilver2 desteği malesef yok ayrıca modun bir çok ek özelliği ücrete tabii olacak.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.11][0.7.0] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]
Modun 0.7.0 sürümü çıkmış olup Türkçe çeviri çalışmaları tarafımca başlamıştır.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.11][0.7.0] Social Network [PhpBB3 Sosyal Ağ]
Mod 0.7.0 sürümüne güncellendi.
Yeni türkçe dil dosyaları eklendi.
Yeni önizleme resimleri eklendi.
Bir önceki sürümünde meydana gelen bir çok hatanın giderilmesinin yanında yeni bir çok da özellik eklenmiş... Hook eklenti sistemini yeterince test edemediğim için çevirisinde bazı kelime hataları meydana gelmiş olabilir, test edenlerin karşılaştıkları kelime veya cümle hatalarını burada paylaşmaşmaları rica olunur.
Yeni önizleme resimleri eklendi.
Bir önceki sürümünde meydana gelen bir çok hatanın giderilmesinin yanında yeni bir çok da özellik eklenmiş... Hook eklenti sistemini yeterince test edemediğim için çevirisinde bazı kelime hataları meydana gelmiş olabilir, test edenlerin karşılaştıkları kelime veya cümle hatalarını burada paylaşmaşmaları rica olunur.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.11][TR] Sosyal Ağ [0.7.1]
Mod 0.7.1 sürümüne güncellendi.
phpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edildi.
phpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edildi.

Re: [MOD][3.0.11][TR] Sosyal Ağ [0.7.1]
Bu eklentiyi uzun zamandır kullanıyorum ve çok beğeniyorum.
Fakat, benden kaynaklanan küçük bir problem söz konusu.
Formun bulunduğu dizinin ismini "Forum" iken "forum" olarak değiştirdiğimden beri var olan doğal bir hatayı nasıl düzeltebilirim? Eklenti resminde de durum görülüyor.
İstatislikler sayfasında herhangi bir şeyi tıkladığımda veya arkadaşlarımın profiline tıkladığımda yalnış adrese yönlendiriyor doğal olarak.
Aslında update yapmak istiyorum ama önce hatayı düzeltmek daha mantıklı olacaktır sanırım.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.
Fakat, benden kaynaklanan küçük bir problem söz konusu.
Formun bulunduğu dizinin ismini "Forum" iken "forum" olarak değiştirdiğimden beri var olan doğal bir hatayı nasıl düzeltebilirim? Eklenti resminde de durum görülüyor.
İstatislikler sayfasında herhangi bir şeyi tıkladığımda veya arkadaşlarımın profiline tıkladığımda yalnış adrese yönlendiriyor doğal olarak.
Aslında update yapmak istiyorum ama önce hatayı düzeltmek daha mantıklı olacaktır sanırım.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir