doğum günü modunu kaldırma

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

doğum günü modunu kaldırma

Mesaj gönderen AlleRGy »

arkadaslar çin burçlarıyla normal burçları sorunsuz kaldırdım.şimdi sadece esas doğumgünü modu kaldı.duyduğuma göre zormus bayaa.ama ben moda baktım sıradan ekle kaldır olayları.bi yol gösterir misiniz?mesela bu mod hangi dosyalarla alakalı 1.5.9 versiyonundan yola cıkıorum.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

oğum günü çok güzel bir moddur, forumu azcık yavaşlatabilir sende o nedenle kaldırmak isteiyor olmalısın forumu hızlandırmak için sanırım.

Onun yerine admin panelden genel forum ayarlarından GZİP Sıkıştırmayı AÇ manı tavsiye ederim öyle bi dene bakalım azcık bir hız farkı olacak mı.

Öte yandan illah ki doğum günü modunu kaldıracak isen doğum günü modunun en son versiyonunu download et sonrada anlatımın tam tersini yamaya başla dediğin gibi çok zor değil yapılabilir (kaldırılabilir) .
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

hocam kaldırdım.functions_calendar.php de hata verdi.actım o dosyayı birthday mod la ilgili kodları bulup sildim.sonra bu defa portal.php de hata verdi.onun da içindeki birthday kodlarını kaldırdım.şu an sorunsuz çalışıo forum.şimdilik bi aksilik cıkmadı.bu modun baska ilişkili olduu dosyalar var mı?daha sql tablolarını silmedim nolur nolmaz die bi sorun olmaz dimi?
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

olmas sanirim :/ denemek lasim yedekleyip.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

AlleRGy yazdı:hocam kaldırdım.functions_calendar.php de hata verdi.actım o dosyayı birthday mod la ilgili kodları bulup sildim.sonra bu defa portal.php de hata verdi.onun da içindeki birthday kodlarını kaldırdım.şu an sorunsuz çalışıo forum.şimdilik bi aksilik cıkmadı.bu modun baska ilişkili olduu dosyalar var mı?daha sql tablolarını silmedim nolur nolmaz die bi sorun olmaz dimi?
takvimde hata vermesi normal çünki takvimde doğum günü olanlar çıkıyor sonra portalda da hata vermesi doğal çünki portalda da doğum günü olanlar çıkıyor, şimdi profil.php de hata verebilir ama zaten kurulumda anlatıyor % 99 kaldırmışsındır onun dışında aklıma gelen bişeyde yok öte yandan date basenden gerekli tabloları kaldırmana illahki gerek yok.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

peki hocam cok saolun.
Kullanıcı avatarı
tuzukuru
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Dogum günü ile ilgili

Mesaj gönderen tuzukuru »

Arkadaslar öncelikle phpbbturkey.com forum yönetimine ve yardimci olan tüm üyelerine cok tesekkür etmek istiyorum. Tüm istek yardimlarima olumlu cevap verildi bu cevaplardan oldukca memnun kaldim.
Daha önce bende Dogum gününün kaldirilmasini istemistim ama ne yazikki o kadar codeleri tek tek ayiklamak insanin aklini basindan aliyordu ve bukadar ugrasin sonunda birde hata mesaji aliyorsak tüm hayalimiz yikiliyordu. PHPBB Plusun yazimcilari oldugu söylenen phpBB2.de sayfasinada bu konu ile yazi yazdim ne yazikki 1.5 ay bekledim cevap yok sonunda cevap yokmu diye ikinci yazimi yazdim ve bana verilen cevap ayni sekilde tüm codeleri gerisin geriye silmemdi. Bu isin zor olabileceginide kendileride yazmisti zaten. Peki bunun baska yolu olmazmiydi kendi kendimize sorduk ve ben uyguladigim ve memnun kalacak derecede bir hiz elde ettigim cok basit bir yolu size yazayim vede deneyin. Herkese tavsiye ederim. Denemekde fayda var. Ben bu sekilde tam degilsede bayagi bir rahatlik icine girdim.

Peki ne yapacagiz?.
Forum admin paneline giriyoruz. Gizip SIKISTIRmayi aciyoruz. Sayin NEFRİT' in söyledigi gibi bir nebze rahatlik oluyor. Daha sonrada Ayarlardan dogumgünü ile ilgili olan "Gelecek Doğum Günü
Gelecek x gün içindeki doğum günlerine bak" burayi sifir [0] yapiyoruz. Cogumuzda burasi [7] gün dogumu olanlari göstermek icin ayarlidir. Sifir [0] yaparsak anasayfada zaten göstermiyor ve gönder yapip cikiyoruz. forumumuzu tekrar deniyoruz ve hizlanmanin oldugunu görecegiz.
Tabiki bu söylediklerim Üye sayilari yüksek olan forumlar icin gecerli üyesi az olanin zaten dogum günüde azdir bir sey farkedemeyebilir. Ben denedim memnunum ve bu sekilde kullaniyorum. Tavsiye ederim. Allah'a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikret34 »

Arkadaşalr ben dogumgünü. Yapılması gereken birthday mod ve zodiacları kuruldugu şekilde aynen kaldırmak. bazı hatalar vercek onalarıda silerek tamamen kaldırmış oluyorsunuz. Birhtday moddan önce site çok yavaştı. explorerda açılması 15 sn buluyordu. ama şimdi çok ii. kaldırmanızı tavsiye ederim.. :lol: :lol: :lol:
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir