[MOD][3.0.12][TR] Google +1
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [MOD][3.0.10] Google +1
teşekkürler. Deneyeceğim.
Mod gayet güzel bir şekilde çalışıyordu nedense bugün beğen butonu kaybolmuş. Nasıl düzeltebiliriz bu sorunu?
Arkadaşlar nedense mod artık çalışmıyor haberiniz var değil mi?
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Test edilip en kısa zamanda geri dönüş yapılacaktır.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar kurulumu yaptım fakat ne problem verdi ne hata ama google plus butonları ortalıklarda yok resimdeki gibi yeri ayrılmış ama butonlar yok malesef
stilleri yenilemeniz gerekiyor olabilir...crashliveable yazdı:merhabalar kurulumu yaptım fakat ne problem verdi ne hata ama google plus butonları ortalıklarda yok resimdeki gibi yeri ayrılmış ama butonlar yok malesef
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
yeniledim şablonları,resim kümelerini öen belleği temizledim hiç bir şekilde gelmiyor bugün dikkatimi çekti telefondan girdim telefonda gözüküyor ama
Birde cache'yi temzile ftp'den.. çözüm olabilir..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ne yazıkki yine düzelmedi
- ZeNaNLi
- İletişim:
İkonlar her sayfa yenilenmesinde bazen görünüyor, bazen görünmüyor malesef.
Sorunun kaynağı konusunda henüz net bir fikrim yok ama tarayıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Zamanım oldukça konu ile ilgilenmeye çalışacağım.
Sorunun kaynağı konusunda henüz net bir fikrim yok ama tarayıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Zamanım oldukça konu ile ilgilenmeye çalışacağım.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.11] Google +1
PhpBB 3.0.11 sürümünde test edilmiştir.
Butonlar kısmen görüntülenmemektedir.
Butonlar kısmen görüntülenmemektedir.

bu konuda sanırım hiç bir günceleme yapılmayacak
mod çalışmıyor..

- ZeNaNLi
- İletişim:
* plusone.js dosyası değiştirildi.
* Buton görüntülenmeme sorunu giderildi.
* phpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edilmiştir.
* Buton görüntülenmeme sorunu giderildi.
* phpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edilmiştir.

Modun indirme linki yok kaldirildimi ?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Merhaba;
İndirme dosyasının ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok, yöneticilerden modu tekrar hazırlayana kadar konuyu kilitlemelerini rica ediyorum.
İndirme dosyasının ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok, yöneticilerden modu tekrar hazırlayana kadar konuyu kilitlemelerini rica ediyorum.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir