Temada yaptığım değişiklik gözükmüyor

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
papillo
Kayıtlı Kullanıcı

Temada yaptığım değişiklik gözükmüyor

Mesaj gönderen papillo »

Oluşturduğum forum sitesinde madevo temasını kullanıyorum.Mevcut logoyu değiştirdim ve ayrıca foruma hızlı menü ekledim.Ancak siteyi açtığımda site eski düzeninde geliyor.Üye girişi yapıpı YKP'den önbelliği temizle değiğim zaman veya kodlarda herhangi bir değişiklik yaptım zaman siteye eklediğim logo ve hızlı menü gözüküyor.Ancak üye çıkışı yaptığım anda forum geri eski haline dönüyor.Bunun sebebi ne olabilir.Bir çözümü var mıdır?
papillo
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Temada yaptığım değişiklik gözükmüyor

Mesaj gönderen papillo »

Fikri olan hiç kimse yok mu arkadaşlar?
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Merhabalar. Asıl ustalar gelip yardımcı olana kadar biraz sabret bence.. Kullandığın temayı kullanan, veya bilen birisi daha çok anlayabilir sorununuzda. Ancak bunun dışında başka etkileşimler de buna yol açmış olabilir. Header footer veya başka html dosyalarında Notepad++ sız editleme yapmış veya yanlış dil dosyası atmış olabilirsin. Mesela ben girişteki kurallar sayfasını editlediğim zaman şifre girsem bile siteye giremez olmuştum bu sebeple... Sonra yeni ham sayfaları atarak düzeltmiştim.. Yine de başta dediğim gibi sabretmen lazım. Bu 1 gün de sürebilir 1 hafta da belli olmaz yani. Probleminin büyüklüğüne göre çok uzun süre beklemek zorunda kalanlar var. Umarım probleminiz kısa sürede, çözülür kolay gelsin..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 477
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
papillo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen papillo »

Teşekkür ederim cevabınız için.Stilin dosyalarını yenilemeye çalışacağım.
PanikYok
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen PanikYok »

Şablonlar,Temalar,Resim setleri hepsini yenile. Sonra da önbelleği uçur. Sonra ansayfaya gel ve CTRL-F5 yap.
papillo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen papillo »

Evet dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü.Teşekkürler
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir