[3.0.11] Green Style
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
[3.0.11] Green Style
Tema Adı: Green Style
Kaynak: Tpone Family BeşiktAŞK
Tema Tabanı: Subsilver2
Tema Yazarı: ZeNaNLi
Tema Sürümü:1.0.0
Uyumlu PhpBB3 Sürümü:3.0.11
Test Edilen PhpBB3 Sürümü:3.0.11
Dil Paketleri: TR
Önizleme: Tema Dosyası:
Kaynak: Tpone Family BeşiktAŞK
Tema Tabanı: Subsilver2
Tema Yazarı: ZeNaNLi
Tema Sürümü:1.0.0
Uyumlu PhpBB3 Sürümü:3.0.11
Test Edilen PhpBB3 Sürümü:3.0.11
Dil Paketleri: TR
Önizleme: Tema Dosyası:
En son ZeNaNLi tarafından 07.09.2012, 17:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: [3.0.10] BluFoot
Temayı çok beğendim ,
Prosilver tabanlı olsa 1 numara tema olmaya hazırdı..
Prosilver tabanlı olsa 1 numara tema olmaya hazırdı..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [3.0.10] BluFoot
Artık çıksın ! Sitemde kullanacağım !
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [3.0.11] Green Style
İlgili tema yöresel bir sitede test edilmekte olup, yapılan değerlendirmeler, istenilen veya istenilmeyen nitelikler doğrultusunda tamamlanıp en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

- ZeNaNLi
- İletişim:
Tema dosya eklenmiştir.
İngilizce dil butonları kaldırılmıştır.
İngilizce dil butonları kaldırılmıştır.

prosilver tabana entegre etme gibi şansımız yok mu acaba?
Bu arada elinize emeğinize sağlık gerçekten çok başarılı...
Bu arada elinize emeğinize sağlık gerçekten çok başarılı...
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
- ZeNaNLi
- İletişim:
Temanin koku malesef subsilver bu nedenle uyarlama mumkun degil, prosilver taban kaynakli tema icin sifirdan bir calisma olmasi gerekiyor. Zamanim o kadar kisitli ki bir cok ozelligi hep yamalama tenigi kullanarak eklemek zorunda kaldim. Phpbb yeni versiyonlarinin beklentisi de cabasi.

Anladım açıklama için teşekkürler.ZeNaNLi yazdı:Temanin koku malesef subsilver bu nedenle uyarlama mumkun degil, prosilver taban kaynakli tema icin sifirdan bir calisma olmasi gerekiyor. Zamanim o kadar kisitli ki bir cok ozelligi hep yamalama tenigi kullanarak eklemek zorunda kaldim. Phpbb yeni versiyonlarinin beklentisi de cabasi.
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
İngilizce dil butonlarını kaldırmanız çok kötü olmuş. Hazırladığım site tamamen ingilizce. sizin Türkçe yazdığınız yerleri de ingilizceye çevirdim öyle kullanıyorum. Ama butonların olmadığını siteyi tamamladıktan sonra farkettim...
Nasıl ekleyebiliriz butonları tekrar ???
Nasıl ekleyebiliriz butonları tekrar ???
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir