google sitemi index page olarak goruyor

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
carlotti1997
Kayıtlı Kullanıcı

google sitemi index page olarak goruyor

Mesaj gönderen carlotti1997 »

merhaba

ben sitemi googleye verdim ama google sitemi index sayfasi olarak goruyor internette biraz arastirdim web master a eklersen duzelir dediler ekledim ama bir turlu olmuyor lutfen yardim edin kafayi yicem bu yuzden hic ziyaretci gelmiyor :oops:
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: google sitemi index page olarak goruyor

Mesaj gönderen Mirach »

Merhabalar,

Bazı tabirleri şahsen ben anlamakta güçlük çektim. "İndex sayfası olarak görmek", "Webmaster'a eklemek" den kastınız tam olarak nedir?

Yardımcı olmak istiyoruz fakat sorununuzu ya da sorunuzu tam olarak algılamamız mümkün değil bu açıklamalarınızla.

Lütfen detaylı bir açıklama girerek sorunuzu belirtin.

Teşekkürler.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
carlotti1997
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen carlotti1997 »

https://www.google.com/search?q=forum-y ... e&ie=UTF-8 iste kardesim 2. sayfa benim oluyor neden buyle sitenin yaninda index sayfasi olarak guruyor ve bunu duzeltebilirim yardim ederminiz
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

Title tagı arasındaki tanım yansımış oraya. Sanırım bedava hizmet veren bir siteden yararlanmaktasınız (bkz: google verileri). Host yönetimlerini, yetkinizi tam olarak bilemiyorum ama Yönetim Paneli > Stiller > Şablonlar kısmında temanızın yanındaki "düzenle" kısmından "overall_heder.html" dosyasının <title> tagı arasındaki kısmı kontrol ediniz.

Bir seo modifikasyonu deneyin. Yaşadığınız sorun "Seo" adı altında sitemizde bir çok kez ele alınmış, bu konuda arama yapabilirsiniz. Bir kaç örnek hemen vereyim.

:arrow: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
:arrow: Phpbb 3.0 ve 3.1 Hazır Seo Eklentisi
:arrow: [MOD] [3.0.5] Ultimate SEO URL V0.6.0 ve Türkçe düzenlemeler
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir