Otomatik Konu Açan Bot (RSS Poster) Hata Veriyor

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
eceylan38
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Otomatik Konu Açan Bot (RSS Poster) Hata Veriyor

Mesaj gönderen eceylan38 »

aşağıdaki hatayı neden veriyor olabilir...her zman değil bazen veriyor bu hatayı...
kurduğum modun tanıtımı burda var.
http://phpbb3.smika.net/
http://phpbb3.smika.net/mod/sfnc
RSS otomatik konu açan bot modunu eklemiştim...
sfnc_0.3.4.zip
SmiX.MODs
(60.03 KiB) 99 kere indirildi

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/mods/smixmods_feed_news_center.class.php on line 661: Undefined index: description
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/mods/smixmods_feed_news_center.class.php on line 661: Undefined index: description
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2623: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3886)
661 satırda aşağıdaki kod var...

Kod: Tümünü seç

659---// templates RSS / ATOM has different indexes for messages
660--	$temp = ( ($this->feed_type == 'rss') || ($this->feed_type == 'rdf') )? 'description' : 'content';
661---$message = $this->feed_name."\n\n".$this->items[$i][$temp];
eceylan38
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Otomatik Konu Açan Bot (RSS Poster) Hata Veriyor

Mesaj gönderen eceylan38 »

Hatayla karşılaşmadım...4.0 sürümü daha deneme halindeymiş bu kararlı sürümü gibi anladığım için bunu kurdum.
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 2 misafir