Hocam, sunucu bana ait ( sanal sunucu "vps" ) bu ayarları yapabilirim ancak, eski hostumda ki php bilgilerini arz ediyorum:
// eski host
Php Sürümü: 5.2.17
MySQL version: 5.1.66-cll
Kernel version 2.6.32-279.19.1.el6.
Apache version 2.2.23
// yeni host
Php sürümü: 5.3.3-13.el5_8
apache: 2.1.9-6.el5_6.1
mysql : 5.0.95-1.el5_7.1
Php sürümleri arasında büyük bir fark görünmüyor ? Ayrıca yeni sunucuya sıfır kurulum yaptığımda canavar gibi çalışıyor..
eski hostuma yönlenmiş bir domainim daha var, forumun yedeğini eski hosta tekrar kuruyorum. Acaba sorun, kodlarda mı, sunucuda mı, yoksa veritabanında mı, anlamak için.
Veritabanıyla ilgili bir sorun olabilir mi? mysqldumper ile yedek almıştım. Ancak localda çok iyi çalışıyor.
Site taşıma sonrası siteden atma problemi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- idam_mahkumu
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Site taşıma sonrası siteden atma problemi
Önceki mesajımda dediğim gibi php.ini dosyanızda request_order satırını kontrol ettiniz mi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- idam_mahkumu
- Kayıtlı Kullanıcı
ESQARE yazdı:Önceki mesajımda dediğim gibi php.ini dosyanızda request_order satırını kontrol ettiniz mi?
offf çok şükür

zeybekler.net/forum burada sitenin 3.0.11 versiyonu bulunuyor, güncelledim. Ancak, asıl site orhanabi.net hala 3.0.5.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, Esmer'de sağolsun özel mesaj yoluyla gayret gösterdi.
Problemin çözüldüğüne sevindim, söylediğim php ile ilgiliydi. phpBB'de her zaman güncel sürüm kullanmalısınız. Zaten eski phpBB sürümlerine destek vermiyoruz. Bu arada sorunlar özel mesaj yerine konu altından tartışılırsa daha iyi olur 

- idam_mahkumu
- Kayıtlı Kullanıcı
Yeni sürüme güncellemek istiyorum ancak 3.0.5 sürümünü kullanıyorum, 3.0.11 arasında epey fark var. Direk güncellemek baya uğraştırır.ESQARE yazdı:Problemin çözüldüğüne sevindim, söylediğim php ile ilgiliydi. phpBB'de her zaman güncel sürüm kullanmalısınız. Zaten eski phpBB sürümlerine destek vermiyoruz. Bu arada sorunlar özel mesaj yerine konu altından tartışılırsa daha iyi olur
phpBB 3.0.2 sürümünden itibaren son sürüme kolayca güncelleme yapabilirsiniz. Tek tek sürüm atlamanız gerekmez. https://www.phpbb.com/downloads/ sayfasından Automatic Update Package kısmına gelip sürümünüzü seçtikten sonra paketi indirerek güncellemeyi yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için phpBB güncelleme konusuna bakabilirsiniz.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir