Merhaba,
Oyun sitemizin bir forumu var. Bu forumda, kullanıcıların kendilerine ait klan forumu açabilecekleri bir kategori de bulunuyor (KLAN FORUMLARI). Her kullanıcının bu kategori altında forum oluşturma yetkisine sahip olmasını istiyoruz. İşleyiş sırasıyla aşağıdaki gibi olacak:
1. KLAN FORUMLARI kategorisi altında bir kullanıcı istediği isimde bir klan forumu oluşturabilecek.
2. Kullanıcı, oluşturduğu forum için otomatikman admin olacak. Bu sayede alt forumlar oluşturabilecek, mesajları değiştirebilecek, silebilecek vb.).
3. Her klan forumunun başlığını her kullanıcı görebilecek, fakat forumun içine ulaşılabilir olmayacak.
4. Diğer kullanıcılar, herhangi bir klan forumuna girmek istediklerinde, önlerine bir başvuru ekranı gelecek. Bu ekrandan başvuru yapıp, o forumun admini tarafından onaylanmasını bekleyecekler. O klan forumunun admin'i, başvuruyu onaylarsa, o kullanıcı klan forumuna girmeye hak kazanacak.
Böyle bir mod yapmanın mümkün olup olmadığını bilmek istiyoruz. Eğer mümkünse yapacak arkadaşla birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Not: Bu mod isteği kurumsal bir oyun için gereklidir. İlgilenen arkadaşlar, bize PM atarak iletişime de geçebilirler.
Teşekkürler,
iyi günler..
Kullanıcının özel Klan Forumu açabilmesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Kullanıcının özel Klan Forumu açabilmesi
Sanırım sen fazla wo..t..m oynuyon
ve o dediğin klan şekli zaten yapılabilir YKP den kullanıcı ve gruplar diyip ordan yeni bir grup kurabilirsin ve bu gruba üyeleri kendin atabilirsin bu grubun sadece kendilerinin girdiği özel bir formda açabilirsin bu dediğin zaten yapılabilir 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir