Banner ve Türkçe Buton Yapım Atölyesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Banner ve Türkçe Buton Yapım Atölyesi
benim siteme uygun bi banner yaparmısnız rica etsem???
Birde banneri nasıl gif yapıyoruz???
www.forumdownloader.com
Birde banneri nasıl gif yapıyoruz???
www.forumdownloader.com
bende bi banner istiyorum sitemin rengine göre
www.oyunbayi.tk
bu siteye göre silkroad online knight online ve metin2 ile ilgili bi banner istiyorum yardımcı olursanız çoooook sevinirim
www.oyunbayi.tk
bu siteye göre silkroad online knight online ve metin2 ile ilgili bi banner istiyorum yardımcı olursanız çoooook sevinirim

Merhaba,
http://demo.phpbb3styles.net/1Game
Adresindeki temanın İngilizce olan tüm butonlarını Türkçe yapar mısınız?
http://demo.phpbb3styles.net/1Game
Adresindeki temanın İngilizce olan tüm butonlarını Türkçe yapar mısınız?
sanırım doğru yerdeyim.
redsilver3 butonların TR sine ihtiyacım var.
Özel Mesajlaşma yapamıyorum şuan. sanırım bu da butonların TR olmayışından kaynaklanıyordur değil mi?
aofsosyoloji.com forum sitem...
beklemedeyim. teşekkürler şimdiden
Özel Mesajlaşma yapamıyorum şuan. sanırım bu da butonların TR olmayışından kaynaklanıyordur değil mi?

Her başlığa yazmanıza gerek yoktu.breathope yazdı:sanırım doğru yerdeyim.
-> viewtopic.php?f=41&t=14311&p=95820#p95820

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
şuan subGeoff stilini Türkçe olarak kullanıyorum ancak butonlarında cevapla,düzenle... gibi butonlar yok. sadece hızlı cevap seçeneği ile cevap yazılabiliyor.
Yardımcı olabilir misiniz ?
http://demo.phpbb3styles.net/subGeoff
bilgi : viewtopic.php?f=41&t=14311&p=95820#p95820 linkinde bulunan redsilver için hazırlanan butonları ekleyerek işlemi gerçekleştirdim. siyah beyaz oldu butonlar ama oldu sonuçta
renklisine hayır demem ama
Yardımcı olabilir misiniz ?
http://demo.phpbb3styles.net/subGeoff
bilgi : viewtopic.php?f=41&t=14311&p=95820#p95820 linkinde bulunan redsilver için hazırlanan butonları ekleyerek işlemi gerçekleştirdim. siyah beyaz oldu butonlar ama oldu sonuçta

renklisine hayır demem ama

1-www.goldakvaryum.com
2-arkaplan açık mavi vb sende ayarlayabilirsin
3-Akvaryum Hobisinin Başladığı An! Gold Akvaryum. yazarsan memnun olurum.
4-800x110 veya 200 de olur
5-sabit
6-Altın renkli yazı ile olursa memnun olurum.
2-arkaplan açık mavi vb sende ayarlayabilirsin
3-Akvaryum Hobisinin Başladığı An! Gold Akvaryum. yazarsan memnun olurum.
4-800x110 veya 200 de olur
5-sabit
6-Altın renkli yazı ile olursa memnun olurum.
Hareketli Banner olsun..
Yazılacak yazı: Paradise Clan Forum
Koyu Reng olabilir
250x130 pixel
Yazılacak yazı: Paradise Clan Forum
Koyu Reng olabilir
250x130 pixel
Kardeş, bana 36 tane button lazım.
Süper lig ve 2. lig takımlarının formaları bir köşesinde duracak, boş yere de buttonun görevini yazacağım ben. Forma derken şunun gibi : [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu formalar şu klasik buttonların içinde hani başta kağıt resmi var ya onun yerine bu forma yer alacak şekilde. (eski phpbb2 butonları)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Üstlerinde hiç yazı olmayacak. Boş olacak yani. Ben yazacağım buttonların görevlerini.
Teşekkürler,
Süper lig ve 2. lig takımlarının formaları bir köşesinde duracak, boş yere de buttonun görevini yazacağım ben. Forma derken şunun gibi : [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu formalar şu klasik buttonların içinde hani başta kağıt resmi var ya onun yerine bu forma yer alacak şekilde. (eski phpbb2 butonları)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Üstlerinde hiç yazı olmayacak. Boş olacak yani. Ben yazacağım buttonların görevlerini.
Teşekkürler,
200x100 proforumm.com rengi sana bıraktım teşekkürler...
slm
site adresi www.gyzemli.com ziyaret edip bir şeyler yapabilirsen sevinirim tamamen herşeyi sana bırakıyorum nasıl istersen hangi rengi kullanırsan artık
site adresi www.gyzemli.com ziyaret edip bir şeyler yapabilirsen sevinirim tamamen herşeyi sana bırakıyorum nasıl istersen hangi rengi kullanırsan artık
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir