Üye olduğum başka bir forum platformunda herhangi bir kişiden bahsederken üye ismi önüne @ işareti koyulursa bahsi geçen kişiye bildirim gönderiliyordu.Bu şekilde bir uygulama konuların takibi ve cevap verme hakkının kullanılması açısında çok önemli olabiliyor.
Böyle bir Mod veya Kod varmıdır?
Örnek olarak, konuda ozgur isimli üyeden bahsedersek ve kullanıcı ismine @ eklersek(@ozgur şeklinde yazılırsa) ozgur kullanıcısına ".... konusunda sizden bahsedildi" şeklinde bilgi mesajı gidiyor.
Böylece hem bilgilendirilmiş oluyor hem mevcut konuya verilen likle kolayca ulaşılıyor.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mesaj içerisinde Üye adı Etiketleme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: Mesaj içerisinde Üye adı Etiketleme
Buraya bakabilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Şu kısımda takıldım,
Daha da kötüsü konuyu araştırırken 2.0.5 RC versiyonunu buldum geçiş yapmak istesem SQL sorgulamasında ne tür bir işlem yapmam gerektiği konusundaki açıklamayı da anlayamadım.
Forum şu hali ile normal çalışmaya devam ediyor sadece Mod işlevini yerine getirmiyor.
Yani aslında acil bir durum yok.
Ayrıca ilginiz için teşekkürler.
EDİT;
Sanırım SQL sorgulama başarılı olmuş.Çünkü Admin Paneli karıştırırken şöyle birşey gördüm.
Eğer sorgulama da doğruysa hatayı nerede aramalıyım?
Admin panelinden SQL sorgusu bölümünden sorgula yaptım ama olmadı.ALTER TABLE phpbb_users ADD user_notify_mention tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '1' NOT NULL;
Daha da kötüsü konuyu araştırırken 2.0.5 RC versiyonunu buldum geçiş yapmak istesem SQL sorgulamasında ne tür bir işlem yapmam gerektiği konusundaki açıklamayı da anlayamadım.
Forum şu hali ile normal çalışmaya devam ediyor sadece Mod işlevini yerine getirmiyor.
Yani aslında acil bir durum yok.
Ayrıca ilginiz için teşekkürler.
EDİT;
Sanırım SQL sorgulama başarılı olmuş.Çünkü Admin Paneli karıştırırken şöyle birşey gördüm.
Eğer sorgulama da doğruysa hatayı nerede aramalıyım?
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Aşağıdaki adres önerilmiş;
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... /faq/f_652

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Teşekkürler bu sorgu ile sorun halloldu.ZeNaNLi yazdı:Aşağıdaki adres önerilmiş;
Kod: Tümünü seç
ALTER TABLE phpbb_users MODIFY user_notify_mention tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL;
UPDATE phpbb_users SET user_notify_mention = 1 WHERE user_id <> 1;
arkadaşlar bende de bu sorun oluşuyor... özel mesajla uyarı gidiyor ama her mesaj yazdığımda ekrana bu hata geliyor...
lütfen yardım edebilir misiniz ?
lütfen yardım edebilir misiniz ?
http://phpbbturkey.com/forums/viewtopic ... 34&t=20387 bu modda işinizi görür aslında
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir