Merhaba arkadaşlar. benim yöresel bir web sitem var.
bu sitenin içerisinde radyo sistemide var. Radyo bölümüne tıkladığınızda ayrı bir pencere açılıyor ve sol tarafta radyolar sağ tarafta da bir medya palyer çalıcı var. çalmasını istediğiniz radyoya tıkladığınızda o radyo medya player penceresinde çalıyor. fakat yurt dışı radyo ıp leri var yabancı çalmakta. ben bu ıp lerin bulunduğu dosyayı değiştirip Türkiyedeki radyoları kayıt etmek istiyorum.
eskiden online radyoya sağ tıklayıp özelliklerden ıp ve mms koduna ulaşıp site üstü playerlerde çalıştırıyordum. ama şimdi bütün radyolar medyaplayer moduna geçmişler ve sağ tıklanamıyor. yayınonline ve diğer online radyolar hep böyle. internette arattım çok eski kodlar var ve bunlar çalışmıyor.
mesela radyo klas, alem fm, power türk gibi bilinen radyolar medyaplayer formatında yayın yapıyor ve onu siteme çekemiyorum...
Foruma Radyo,Listeli mp3 player ekleme(tüm sayfalarda)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Foruma Radyo,Listeli mp3 player ekleme(tüm sayfalarda)
dosyayı indiremiyorum. lütfen birileri radyo ekleyebilmem için yardımcı olsun...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Böyle birşey buldum... biraz kod bilen 2 dakikada işini görebilir
Mp3 paylaşmak yasal mı biz de yapsak ? Radyo paylaşımı siteyi yavaşlatır mı ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 510
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 510
En son Ademx33 tarafından 12.06.2013, 22:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Yasal olduğunu sanmıyorum ama bununla uğraşmayınca bence sadece internet explorerde çalışıyormuşAdemx33 yazdı:Mp3 paylaşmak yasal mı biz de yapsak ?
http://scmplayer.net/ bunu kullanabilirsiniz hem mp3 gibi bir sıkıntı çekmezsiniz direk youtubeden müzik ekleyebilirsiniz.
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Teşekkür ederim; çok güzelmiş bu yaa YouTube tan Müslüm kliplerini mp3 olarak koyabiliyorum.. Süper oldu, artık çok rahatladım. Şimdilik deneme olarak localde çalıyorum siteye koymama gerek yok sanırım biraz bencillik edip kendim dinleyeceğim.SüKûT yazdı:Yasal olduğunu sanmıyorum ama bununla uğraşmayın da bence sadece internet explorerde çalışıyormuşAdemx33 yazdı:Mp3 paylaşmak yasal mı biz de yapsak ?
http://scmplayer.net/ bunu kullanabilirsiniz hem mp3 gibi bir sıkıntı çekmezsiniz direk youtubeden müzik ekleyebilirsiniz.

Mesaj No : 513
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir