[MOD] Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[MOD] Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
[MOD][3.0.8] Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
MOD adı: Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
Yapımcı: Abdullah Mohamed
Co-Yapımcılar: ulasocal
MOD açıklaması: Gelişmiş Editör
MOD sürümü: Abdullah Mohamed
PhpBB Sürümü: 3.0.8
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.X
Bu editör phpbb 3x için yapılan Almsamim WYSIWYG Editor'ün daha sade şekli. Çok kullanılmayan gereksiz olduğunu düşündüğüm butonları kaldırdım ve ve onların yerine daha hoş butonlar ekledim. Açılırken çok resimden dolayı yüklenme sorunu giderildi. Simple mod düzenlemesi bana aittir.
Özellikleri
Gelişmiş editör (post) düzenleyici ile kolay yazı biçimi,hizalama,resim ve link ekleme,linkleri ve resimleri kopyalayabilme gibi özellikler içermekte.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
MOD adı: Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
Yapımcı: Abdullah Mohamed
Co-Yapımcılar: ulasocal
MOD açıklaması: Gelişmiş Editör
MOD sürümü: Abdullah Mohamed
PhpBB Sürümü: 3.0.8
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.X
Bu editör phpbb 3x için yapılan Almsamim WYSIWYG Editor'ün daha sade şekli. Çok kullanılmayan gereksiz olduğunu düşündüğüm butonları kaldırdım ve ve onların yerine daha hoş butonlar ekledim. Açılırken çok resimden dolayı yüklenme sorunu giderildi. Simple mod düzenlemesi bana aittir.
Özellikleri
Gelişmiş editör (post) düzenleyici ile kolay yazı biçimi,hizalama,resim ve link ekleme,linkleri ve resimleri kopyalayabilme gibi özellikler içermekte.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
En son ESQARE tarafından 11.08.2013, 20:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Mesajdaki bağlantılar çalışmadığı için silinmiştir. MOD'ların phpBB.com forumlarındaki adresini ya da orijinal web sitesinin adresini veriniz. Hiç biri olmuyorsa ek dosya olarak ekleyiniz.
Sebep: Mesajdaki bağlantılar çalışmadığı için silinmiştir. MOD'ların phpBB.com forumlarındaki adresini ya da orijinal web sitesinin adresini veriniz. Hiç biri olmuyorsa ek dosya olarak ekleyiniz.
Re: [MOD] Almsamim WYSIWYG Editor Simple Mod
peki subsilver2 temaları için önerebilceğiniz tıpkı bunun gibi zengin editörler var mı?
benim temam subsilver tabanlı ona uygun bir editör arıyorum.
yardımcı olur musunuz
benim temam subsilver tabanlı ona uygun bir editör arıyorum.
yardımcı olur musunuz
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Mod içeriğinde subsilver2 desteği de bulunmaktadır.
"templates" klasöründe bulunan "subsilver2.xml" isimli dosyayı kontrol edebilirsin.
"templates" klasöründe bulunan "subsilver2.xml" isimli dosyayı kontrol edebilirsin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
deneyen var mı?
Ben kurdum ama görünmedi :s
- ZeNaNLi
- İletişim:
Kurduğun bir çok modun görünmediğini belitmişsin, tema ile ilgili düzenlemeleri doğru yaptığından emin olmalısın ve önbellek temizliğini de unutmamak gerekiyor.amorti yazdı:Ben kurdum ama görünmedi :s
Başarılar.

@Zenanli: bütün söylenenleri harfiyen yapıyorum. .MODS sekmesinin altında WYSIWYG menüsü de çıkıyor. ordan ayar da yapılabiliyor ama forumda hala eski editör duruyor.
Cache'yi siliyorum, önbelliği kaydediyorum sonuç hep aynı.
Cache'yi siliyorum, önbelliği kaydediyorum sonuç hep aynı.
cpanelden nası yüklücez bunu tarif edermisiniz lütfen..
- ZeNaNLi
- İletişim:
Test edilmiştir, diğer sürümlerine göre çok daha başarılı olmuş.difficulty yazdı:deneyen var mı?
İndirdiğiniz klasör içerisinde neler yapmanız gerektiği tek tek belirtilmiş, ayrıca buradan da destek alabilirsiniz.dua yazdı:cpanelden nası yüklücez bunu tarif edermisiniz lütfen..

arkadaşlar ben kurdum şuan kullanıyorum ama yazı yazdığımız beyaz alan alt kısımda 2 tane yazıları veya linkleri aşağıki bölüme yazıyoyorum üst kısımda otomatik çıkıyor bu normal mi ? değilse nerde hata yapmış olabilirim.
link çalışmıyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir