Sadece benim bilgisayarımda hata

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sadece benim bilgisayarımda hata

Mesaj gönderen beyzale »

Arkadaşlar sitemin bir sorunu vardı...kritik hata veriyordu...ama başka bilgisayardan girdiğimde sorunsuz çalışıyor...herkes giriyor...ama sadece ben şahsi bilgisayarımdan giremiyorum...bu sorun bir kaç kere daha oldu örneğin http://www.uygarliksavasi.com diye bir site var...onnline savaş oyunu... o sitede sabah 5:00 civarlarında savaş yaparken uyarı çıktı sunucu restart ediliyor 5:07 de tekrar onnline diye...saat 5:07 oldu hala aynı yazı var...bugün aradan 1 ay geçti siteye giriyorum yine aynı yazı çıkıyor...yani anlatmak istediğim: server daki bir sorun restartlanma vs... gibi bir sorunla karşılaştığım zaman o sitede aynı sorun hala devam ediyor oluyor...yani hiç düzelmiyor...acaba bilgisayarımın bir ayarıyla mı ilgili yoksa başka birşey mi???eğer benimde anlayabileceğim dilden yardım ederseniz çok tşk. ederim :idea:

başlığı doğru yerde açalım, phpbb'yi ilgilendirmeyen konular genel konular başlığı içine atılır.
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

Internet Explorer sag tikla gecmisi sil / tanimlama bilgisini dosyalari ile sil oyle bir dene.
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

ilgin için sağolasın arez dediklerini yaptım ama sorunum devam ediyor :cry:ayrıca dosyaları silerken bi uyarı çıktı...yani yeni bir sorunla karşılaştım galiba: :cry:

rundll32.exe-Bozuk Dosya

/$Mft dosya veya dosya dizini, bozuk yada okunamaz halde...Lütfen chkdsk hizmet programını çalıştırınız....

falan bunun gibi bir uyarı...acaba bu uyarının sorunumla bir alakası var mı???yada bu nedir??
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

arez tmm dostum hallolmuşş...çok teşekkür ederim..yani artık giriş yapabiliyorum...ama uyarı konusunda tereddütüm var...onun ne olduğunu açıklayabilir misiniz acaba??
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ares »

arez degil :) Ares :P (A harfi buyuk olursa sevinirim) windows dizininde bir dosya bozulmus olabilir onda herhangi bir cozum oneremem (bana kalsa format :P )
Kullanıcı avatarı
beyzale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen beyzale »

tmm Ares :D demek format diosun peki bunun format ettirmeden bir çözüm yolunu bilen var mı???
gruphepsifan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gruphepsifan »

format tamamen temizler .Hard diski 2ye veya 3e böl belgelerini(gerekliler)böldüklerinden birine at.Windowsu yeniden kur... :wink:

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir