[MOD] [3.0.12]Auto Video Embed [Otomatik Video Ekleme]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: [MOD] [3.0.11]Auto Video Embed [Otomatik Video Yayınlama
PhpBB 3.0.11 sürümünde başarıyla test edilmiştir.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
bir önceki sürümünü yükledim yapanların eline sağlık çok güzel çalışıyor
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Güzelde root dosyasının içinde mediapalyer klasörü var onu ftp ile hangi klasörlerin arasına atacağız
- ZeNaNLi
- İletişim:
Ana dizine atacaksınız, root ana dizin oluyor.

bu https olarak başlayan linklere nasıl bi çözüm bulabiliriz acaba bi fikriniz var mı youtube videolarında.
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD] [3.0.12]Auto Video Embed [Otomatik Video Yayınlama
phpBB 3.0.12 sürümünde başarıyla test edilmiştir.

Re: [MOD] [3.0.12]Auto Video Embed [Otomatik Video Ekleme]
Emeğine geçenlerin ellerine sağlık gerçekten başarılı bir mod.Yalnız öğrenmek istediğim birşey var.Youtube videosu ekleyince yanında tv işareti çıkıyor bu tv işareti çıkmadan direk video kendiliğinden gözükse böyle birşey mümkün mü?
includes/auto_video_embed_post.php dosyasını aç ve bul:deadmac yazdı:Emeğine geçenlerin ellerine sağlık gerçekten başarılı bir mod.Yalnız öğrenmek istediğim birşey var.Youtube videosu ekleyince yanında tv işareti çıkıyor bu tv işareti çıkmadan direk video kendiliğinden gözükse böyle birşey mümkün mü?
Kod: Tümünü seç
$youtube = false;
$youtube = true;
$youtube = false;
$youtube = true;
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Arkadaşım çok teşekkür ederim mod olmayı hakkediyorsun seni mod yapsalar ya modlardan daha çok çalışıyorsun 

Mod sürümğü 3.0.12 değil, 3.0.10 olarak görünüyor.
Ne göründüğünün pek bi önemi yok başlığı açan arkadaş 3.0.12 sürümünde de sorunsuz çalıştığını söylemiş ve çalışıyorda. İyi kullanımlar dilerim. İyi forumlar...
- ZeNaNLi
- İletişim:
Merhaba deadmac;deadmac yazdı:Arkadaşım çok teşekkür ederim mod olmayı hakkediyorsun seni mod yapsalar ya modlardan daha çok çalışıyorsun
Hiç bir forumda çok çalışanlar mod olur veya mod olan çok çalışmalıdır diye bir kaideye rastlamadım. Sitede fikri, bilgisi tecrübesi ve en önemlisi zamanı olan herkes yardım isteyen herkese dilediği gibi yardım etmekte özgürdür. Kısacası bu platform, klasik eğlence forum sitesi olmadığından dolayı mod olmak için çok fazla boş mesaj yazmaya, konu açmaya veya yerli yersiz yardıma koşmayı gerektirmeyen bir yapıya sahiptir.
Merhaba Simuzer;Simuzer yazdı:Mod sürümğü 3.0.12 değil, 3.0.10 olarak görünüyor.
İlk sayfada mod sürümü 0.0.3 olarak belirtilmiş olup, 3.0.12 sürümünde test edildiğine değinilmiştir.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir