[MOD][3.0.12][TR] Top X Stats (Son istatistikler)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.12][TR] Top X Stats (Son istatistikler)
UTF-8 Boomsuz olarak kaydetmelisiniz, Notepad++ kullanmanızı tavsiye ederim.
anasayfada sadece 5 tane son konuları gösteriyor ve aralarında boşluk var.
son üyeleri falan ykp den ayarlıyoruz ama son konuları nasıl ayarlayacaz.
ben 10 tane göstermesini istiyorum nasıl ayarlayacağım.
recent.php açkriptex yazdı:anasayfada sadece 5 tane son konuları gösteriyor ve aralarında boşluk var.
bul:
Kod: Tümünü seç
var $limit = 5;
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Teşekkür ederim.bir de konulara(çok cevaplanan,en çok izlenen,son konular) yönlendirirken /topicxx.html olarak yönlendiriyor.Bunu mesela /forum-kurallari-t24.html olarak yönlendirmesini nasıl sağlayabilirim.(Seo yüklü.)
İşte aynı sorunun cevabını bende sitemap için arıyorumkriptex yazdı:Teşekkür ederim.bir de konulara(çok cevaplanan,en çok izlenen,son konular) yönlendirirken /topicxx.html olarak yönlendiriyor.Bunu mesela /forum-kurallari-t24.html olarak yönlendirmesini nasıl sağlayabilirim.(Seo yüklü.)

imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Sitemap ve Seo modlarını şimdiye kadar hiç test etmediğimden dolayı modlar hakkında malesef hiç bir fikrim ve bilgim de yok.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Şu an forumda top 10 göremiyorum çünkü sql sorulamasını yapamadım. yaparken hata veriyor. Sql kısmını da adım adım gösterir misiniz??
Kod: Tümünü seç
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '`INSERT INTO phpbb_config (`config_name` , `config_value` , `is_dynamic`) VALUES' at line 1
Re: [MOD][3.0.11][TR] Top X Stats (Son istatistikler)
sükut kardeş senin düzenlediğine göre yaptım çok garip olduSüKûT yazdı:Anladım, kolay gelsin o halde size. Css dosyası ile ilgili olan düzenlemeyi yapmanıza gerek yok. Sadece index_body.html içindeki düzenlemeyi yapmanız yeterli olacaktır...ZeNaNLi yazdı:Bol miktarda dil dosyası olan bir modun çevirisi ile ilgilendiğim için bu mod ile ilgilenemiyorum, eklemek istediğiniz dosyaları bu başlıktan bizlerle paylaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Önizleme: Dosya:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir