Merhaba,
Sağ ve sol frame'de reklam gösterebilmek için ne yapmam gerekiyor? Ayrıca kategoriler arası ve header altı reklam gösterebilmek için bir eklenti var mıdır?
sağ/sol frame reklam gösterimi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: sağ/sol frame reklam gösterimi
Merhaba,
Sağ/Sol Kayan Reklam için;
AÇ:
/styles/TEMANIZ/template/overall_header.html
BUL:ÖNCESİNE EKLE:Kod: Tümünü seç
</head>
REKLAM KODU yazan yere reklam kodunu koymalı ve ön bellek temizliği yapmalısınız.Kod: Tümünü seç
<div id="soldakayan" style="position: fixed; left: 0px; top: 0px; z-index: 1;">REKLAM KODU</div> <div id="sagdakayan" style="position: fixed; right: 0px; top: 0px; z-index: 1;">REKLAM KODU</div>
Sitenizin başında (header) reklamı için;
AÇ:
/styles/TEMANIZ/template/overall_header.html
Sayfanın en sonuna reklam kodunu koymalı ve ön bellek temizliği yapmalısınız.
Kategoriler arası reklam için;
AÇ:
/styles/TEMANIZ/template/forumlist_body.html
BUL:ÖNCESİNE EKLE:Kod: Tümünü seç
<!-- IF forumrow.S_IS_CAT or forumrow.S_FIRST_ROW or forumrow.S_NO_CAT -->
REKLAM KODU yazan yere reklam kodunu koymalı ve ön bellek temizliği yapmalısınız.Kod: Tümünü seç
<!-- IF forumrow.FORUM_ID eq '3' --> REKLAM KODU <!-- ENDIF -->
FORUM_ID eq '3' yazan yerdeki '3' kısmı kategorinin ID'sidir. Aşağıdaki resimdeki gibi ID'sini öğrenebilir ve nereye yerleştirmek istiyorsanız oraya o ID yazarak istediğiniz kategoriden sonra reklam koyabilirsiniz.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: sağ/sol frame reklam gösterimi
Teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir