Grup forum izinleri

phpBB 3.1.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
miaforum
Kayıtlı Kullanıcı

Grup forum izinleri

Mesaj gönderen miaforum »

Değerli arkadaşlar,
Bazı kategori ve forumların tüm üyelere değil sadece benim belirleyeceğim gruba görünmesini istiyorum.

Bunu yapmak için grup forum izinlerinden kayıtlı kullanıcılar kategorisini okuyabilir kısmını asla yapıyorum. Ve kayıtlı kullanıcılar okuyamıyor.

Ardından x grubu forumu okuyabilir diyorum. Sonuç olarak grup üyeleri öncelik kayıtlı kullanıcı olduğu için forumu görüntüleyemiyor.

Bu konuda yardımlarımızı bekliyorum. Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Grup forum izinleri

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

Grup üyeleri için tek tek resimdeki varsayılan grup seçeneği işaretlenmelidir.
Screenshot_40.png
miaforum
Kayıtlı Kullanıcı

Merhaba,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ancak zaten üyeler için varsayılan grubu öncesinde onaylamıştım.

Nerede hata yapıyorum anlayamadım. Kısaca yeniden özetleyecek olursam;

X forumunu sadece belli grubun görmesini istiyorum. Bunu yapmak için ''tüm kayıtlı kullanıcılar" için x forumunu okuyabilir kısmını asla yapıyorum. Kayıtlı kullanıcılar göremiyor.

Diğer taraftan A grubu x forumu okuyabilir evet yapıyorum.

Sonuç olarak ne kayıtlı kullanıcılar ne de A grubu görebiliyor.

A grubunda ki tüm üyeler için varsayılan grup...Ancak kayıtlı kullanıcıları öncelikli alıyor...

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba benzer izin durumun benim forumumda da var.

Yönetici grubu izini bu şekilde olmalı;
Screenshot_53.png
Kayıtlı kullanıcı grubu izini bu şekilde olmalı;
Screenshot_54.png
miaforum
Kayıtlı Kullanıcı

İlgi ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım ve sorunu çözdüm.
Kilitli

“3.1.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir