(istek)Puana gore download yada yazi kopyalama

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
yilmaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

(istek)Puana gore download yada yazi kopyalama

Mesaj gönderen yilmaz »

selam arkadaslar benim bir istegim var cash modla download linkini iliskilendirmek
yani uye download etiginde puanninda belirledigim azalma olacak
puani olmayan uye kopyalama ve download edemesin istiyorum
bunu nasil yaparim php de fazla bir bilgim yok
siz ustalardan o degerli faktinizden biraz ayirirsaniz memnun olurum
saygilar
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

bu hiç aklıma gelmemişti valla süper olur gercekten.
yilmaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yilmaz »

soper olurda kardes beceremedim sormadigim yazmadigim forum kalmadi insallah buradan yardim alirim
saygillar
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

yilmaz yazdı:soper olurda kardes beceremedim sormadigim yazmadigim forum kalmadi insallah buradan yardim alirim
saygillar
açıkcası bende anlamış değilim kimse yardım etmiyor o zaman paylaşmanın ne anlamı(opensource++) var ben cash modu bu amaç için oturup yazmaya başladım yardım eden php iyi olan varsa yardım etmek isteyen buyursun bende bunu istiyorum aslında çok karışık olmasın kopyalama değilde (bunu engelleyecez) bence mesajı okudukça puan kaybetmeli ve konu açtıkça puan kazanmalı ataçlı dosyayı yüklerkende puan kaybetmeli ama dikkat edilmesi gereken konular var.O yüzden biraz ayrıntı gerekiyor daha kodu anlamaya çalışıyorum bir kaç denemelerim oldu ama o kadarda kolay değil arada yardım eden hocalarımız olsa daha kısa sürecek eminim. :)
Kullanıcı avatarı
__KRAL__
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen __KRAL__ »

bu özellik php-nuke var onu biliyorum.dosyalar için puan belirneniyor kullanıcı mesaj yazdıkça puan alıyor ve puanıyla download ediyor ve her download için dosyanın istediği puan kadar puan puanından düşülüyor.
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

__KRAL__ yazdı:bu özellik php-nuke var onu biliyorum.dosyalar için puan belirneniyor kullanıcı mesaj yazdıkça puan alıyor ve puanıyla download ediyor ve her download için dosyanın istediği puan kadar puan puanından düşülüyor.
php-nuke? bu konuda yabancıyım biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz? php nuke nedir?
sabri ünal
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sabri ünal »

puan ile dosya indirme modu cback orion premodunda kullanılıyor, çok ağır bir mod olduğu için modu kullanmadım...

fakat buna imkan verdiğini iyi biliyorum :)

dilersen cback orion premod kullan, dilersen modu yükle

ikinci soruna gelince... mesajın kopyalanmasını engelleyebilecek tüm modlar js destekli ve ben her halükarda bu engeli aşabilirim, çünkü çok basit bir durum bu, bu açıdan ikinci dediğin imkansız kalıyor,

gel gelelim olmayan şeye, son dediğin özellik belki ajax ile yapılabilir, fakat yapanı görmedim !
yilmaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yilmaz »

arkadaslar hepinize cok tesekur ederim ilgilendiginiz icin insan isterse basaramayacagi yoktur
fikretba kardesim haklisin php ustatlari bir el atsa yapilir bende php yi ogrenmeye calisiyorum ama okadar kolay degil
hepinize basarilar ve saygilar
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir