(istek)Puana gore download yada yazi kopyalama
(istek)Puana gore download yada yazi kopyalama
selam arkadaslar benim bir istegim var cash modla download linkini iliskilendirmek
yani uye download etiginde puanninda belirledigim azalma olacak
puani olmayan uye kopyalama ve download edemesin istiyorum
bunu nasil yaparim php de fazla bir bilgim yok
siz ustalardan o degerli faktinizden biraz ayirirsaniz memnun olurum
saygilar
yani uye download etiginde puanninda belirledigim azalma olacak
puani olmayan uye kopyalama ve download edemesin istiyorum
bunu nasil yaparim php de fazla bir bilgim yok
siz ustalardan o degerli faktinizden biraz ayirirsaniz memnun olurum
saygilar
açıkcası bende anlamış değilim kimse yardım etmiyor o zaman paylaşmanın ne anlamı(opensource++) var ben cash modu bu amaç için oturup yazmaya başladım yardım eden php iyi olan varsa yardım etmek isteyen buyursun bende bunu istiyorum aslında çok karışık olmasın kopyalama değilde (bunu engelleyecez) bence mesajı okudukça puan kaybetmeli ve konu açtıkça puan kazanmalı ataçlı dosyayı yüklerkende puan kaybetmeli ama dikkat edilmesi gereken konular var.O yüzden biraz ayrıntı gerekiyor daha kodu anlamaya çalışıyorum bir kaç denemelerim oldu ama o kadarda kolay değil arada yardım eden hocalarımız olsa daha kısa sürecek eminim.yilmaz yazdı:soper olurda kardes beceremedim sormadigim yazmadigim forum kalmadi insallah buradan yardim alirim
saygillar

php-nuke? bu konuda yabancıyım biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz? php nuke nedir?__KRAL__ yazdı:bu özellik php-nuke var onu biliyorum.dosyalar için puan belirneniyor kullanıcı mesaj yazdıkça puan alıyor ve puanıyla download ediyor ve her download için dosyanın istediği puan kadar puan puanından düşülüyor.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
puan ile dosya indirme modu cback orion premodunda kullanılıyor, çok ağır bir mod olduğu için modu kullanmadım...
fakat buna imkan verdiğini iyi biliyorum
dilersen cback orion premod kullan, dilersen modu yükle
ikinci soruna gelince... mesajın kopyalanmasını engelleyebilecek tüm modlar js destekli ve ben her halükarda bu engeli aşabilirim, çünkü çok basit bir durum bu, bu açıdan ikinci dediğin imkansız kalıyor,
gel gelelim olmayan şeye, son dediğin özellik belki ajax ile yapılabilir, fakat yapanı görmedim !
fakat buna imkan verdiğini iyi biliyorum

dilersen cback orion premod kullan, dilersen modu yükle
ikinci soruna gelince... mesajın kopyalanmasını engelleyebilecek tüm modlar js destekli ve ben her halükarda bu engeli aşabilirim, çünkü çok basit bir durum bu, bu açıdan ikinci dediğin imkansız kalıyor,
gel gelelim olmayan şeye, son dediğin özellik belki ajax ile yapılabilir, fakat yapanı görmedim !
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir