Reputation Mod Hatası

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
witchkingofangmar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Reputation Mod Hatası

Mesaj gönderen witchkingofangmar »

Arkadaşlar ben reputation modun data, premodded_data renommee_install_db.php dosyalarını ftp ye sitenin ana kurulu olduğu yere index.php nin olduğu yere attım fakat iexplorer ile renommee;install_db yi çalıştırıcanca phpBB : Critical Error
Could not connect to the database diyor. niçin böyle diyor. forum sorunsuzca çalışıyor. kullandığım sürüm 2,21 ve phpnet.us tan sitem var. herşey normal ama çalışmıyor? sizce nerede hata yapıyorum?
witchkingofangmar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

birde birşey daha soracağım mod kurarken mesela

Kod: Tümünü seç

#-----[ COPY ]------------------------------------------
#
# copy portal_body.tpl to all installed templates
copy phpbb_root/portal.php to portal.php
copy phpbb_root/fetchposts.php to fetchposts.php
copy phpbb_root/templates/subSilver/portal_body.tpl to templates/subSilver/portal_body.tpl
copy phpbb_root/images/smartorsite_logo.gif to images/smartorsite_logo.gif
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
login.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("index.$phpEx", true));
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("portal.$phpEx", true));
gibi şeyler var bunları da ellemi yapmak lazım yoksa sadece renommee_install_db.php çalıştırıp yüklemekle iş bitiyormu yoksa her ikisini de mi yapacağız??? çok kafam karıştı valla lütfen yardım...
teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

renommee_install_db.php yi çalıştırdıın zaman sadece veritabanı için sql sorgularını yüklemiş olursun.tex dosyasında anlatılanları ayrıca yapmak zorundasın
witchkingofangmar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ooo baya uzun iş desenize :(
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

evet renome biraz zahmetli bi mod :D ama ben çok memnunum ve iyiki kurmuşum diyorum :wink:
witchkingofangmar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

peki ilk önce hangi işlemi yapacam ilk önce elle girilcek olanlarımı girecem yoksa setupumu başlatacam. ve tüm dosyaları sadece ftp nin sitenin kurulu olduğu ana yere mi kopyalıcam. aralara bişiler kopyalacakmıyım?

ve aslında birisi şu elle yazılcak olanları temiz bir gerekli php dosyalarına yazsada bize sadece install etme olayı kalsa güzel olmazmı? birde bir sorum olacak illa kurulmuş sitedeki dosyaların içine mi yazmak lazım elle yazılacak şeyleri yoksa temiz bir phpbb nin dosyalarına yazıp sonra onları yapıştırıp install etsek olmazmı?
teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

birisi sizin için yapamaz.sitenizde mevcut modlar varsa onların üzerine orjinal dosyaları atarsanız o modlar gider.bu yüzden mevcut dosyalarınızda gereken kod değişikliklerini elle yapmak zorundasınız.hangi dosyaları nerelere kopyalayacağınız mod kurulum text inde yazılıdır.ve hangisinin önce yapılacağına gelince önce kodları ekleyin.herhangi bi kod eksikliği,bir kodun bulunamaması gibi bazı aksilikler olabilir.bu yüzden sql yüklemesini en sona bırakın bence.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

yalnız bişey belirtmek istiyorum.yanlış hatırlamıyorsam renomme nin installdb.php dosyasında bi sorun vardı.yani genel olarak kurmak isteyenler hata aldıgını söylüyordu.bu yüzde sql kodlarını sizin elle girmeniz hata almadan yapmanızı saglar...
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir