funpic'den kayyo'ya gecmek (HOST DEGiSTiRMEK)
funpic'den kayyo'ya gecmek (HOST DEGiSTiRMEK)
Arkadaslar bu konu acildi mi bilmiyorum baktim bulamadim.
FUNPiC'e kurmus oldugumuz bir Forumu, eski forumdan hic birsey silinmeden nasil KAYYO'ya gecirebiliriz.
Hersey eskisi gibi kalacak sadece HOST degisecek
(Degistirme sebeblerim, FUNPiC'de Türkce karakter kullanilmiyor, ve KAYYO'da reklam yokmus galiba yanlis duymadiysam.)
FUNPiC'e kurmus oldugumuz bir Forumu, eski forumdan hic birsey silinmeden nasil KAYYO'ya gecirebiliriz.
Hersey eskisi gibi kalacak sadece HOST degisecek
(Degistirme sebeblerim, FUNPiC'de Türkce karakter kullanilmiyor, ve KAYYO'da reklam yokmus galiba yanlis duymadiysam.)
dostum funpicte değişio karakterleri türkçe yapabilirsin forumda verildi ama ben tekrar veriyim
FUNPİCTE TÜRKÇE KARAKTER DÜZELTME;
Forumdakileri Düzeltmek İçin;
Yönetim Paneli İçin;
bunları uygularsan %100 düzelir.eskiden funpic kullanıodum bunu uyguladım düzeldi.
Forumdakileri Düzeltmek İçin;
Kod: Tümünü seç
[Dosya Aç]
includes/page_header.php
[Bul]
<?php
[Altına Ekle]
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
Kod: Tümünü seç
[Dosya Aç]
admin/page_header_admin.php
[Bul]
<?php
[Altına Ekle]
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
tesekkürler sorunsuz calisdi cok güzel oldudj_akman yazdı:dostum funpicte değişio karakterleri türkçe yapabilirsin forumda verildi ama ben tekrar veriyim
Forumdakileri Düzeltmek İçin;Yönetim Paneli İçin;Kod: Tümünü seç
[Dosya Aç] includes/page_header.php [Bul] <?php [Altına Ekle] header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
bunları uygularsan %100 düzelir.eskiden funpic kullanıodum bunu uyguladım düzeldi.Kod: Tümünü seç
[Dosya Aç] admin/page_header_admin.php [Bul] <?php [Altına Ekle] header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir