SSS Hakkında
SSS Hakkında
Forumun her yeri TÜRKÇE ..! fakat SSS bölümü halen daha ingilizce ..! Dil paketini felan herşeyi denedim ama bir türlü yapamadım ..! Bu durumu nasıl halledebilirim acaba ?
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
Re: SSS Hakkında
Sıkça Sorulan Sorular bölümünün dil dosyasında sorun olabilir.
/language/tr/help/faq.php
dosyasını kontrol edin.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Belirttiğiniz dosyayı kontrol ettim içerisinde TÜRKÇE mevcut. Peki bu SSS bölümünü siteden kaldıramazmıyız ?
Sayfaya bağlantıyı tema dosyalarınızdan kaldırabilirsiniz. Ancak o sayfayı kaldırmak yerine sorunu çözmenizi öneririm. Daha sonra bu sorun kaynaklı farklı bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorun oluşmadan önce yüklediğiniz Eklentileri ve yaptığınız düzenlemeleri yazarsanız bakalım. Ayrıca ilgili sayfanın adresini verir misiniz?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Şuan hatırlayamadım ama en başından beri ingilizceydi o bölüm eklneti kaynaklı olduğunu düşünemedim. Bu konu hakkında en kısa sürede size dönüş yapacağım ilginiz için teşekkürler
Belirtilen yoldaki dosyayı tekrardan dil dosyası indirerek değiştirdim ve SSS bölümü şimdi düzeldi.ESQARE yazdı: 06.12.2017, 10:01 Sıkça Sorulan Sorular bölümünün dil dosyasında sorun olabilir./language/tr/help/faq.php
dosyasını kontrol edin.
Aynı işlemi daha öncede yapmıştım ama düzelmemişti.
Teşekkürler ESQARE
ESQARE yazdı: 14.12.2017, 15:40 Sayfaya bağlantıyı tema dosyalarınızdan kaldırabilirsiniz. Ancak o sayfayı kaldırmak yerine sorunu çözmenizi öneririm. Daha sonra bu sorun kaynaklı farklı bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorun oluşmadan önce yüklediğiniz Eklentileri ve yaptığınız düzenlemeleri yazarsanız bakalım. Ayrıca ilgili sayfanın adresini verir misiniz?
Tema, Theme dosyasinda bulamadim?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir