İndex Düzenleme
İndex Düzenleme
Sitemin Ana Sayfası yani index2.html dosyasına phpBB forumuma kurduğum temayı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yada Ana sayfam için için hazır html kodları var mı acaba?
En son ESQARE tarafından 17.04.2018, 09:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık konusu düzeltildi: YARDIM v.b. başlıklı konular açmak yasaktır. Ayrıntılı bilgi için forum kurallarımızı okuyunuz.
Sebep: Başlık konusu düzeltildi: YARDIM v.b. başlıklı konular açmak yasaktır. Ayrıntılı bilgi için forum kurallarımızı okuyunuz.
Re: İndex Düzenleme
Sorunuz biraz tuhaf, anladığım kadarıyla phpBBTurkey.com tarzında bir format istiyorsunuz. Bu şekilde yapmak için, php bilgisine sahip olmalısınız yada portal eklentilerinden birini kullanmalısınız. Portal eklentilerinde tam olarak istediğiniz olmaz tabi.deniz699 yazdı: 16.04.2018, 19:54 Sitemin Ana Sayfası yani index2.html dosyasına phpBB forumuma kurduğum temayı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yada Ana sayfam için için hazır html kodları var mı acaba?
Peki hazır index var mıdır?RefreSh yazdı: 18.04.2018, 07:34Sorunuz biraz tuhaf, anladığım kadarıyla phpBBTurkey.com tarzında bir format istiyorsunuz. Bu şekilde yapmak için, php bilgisine sahip olmalısınız yada portal eklentilerinden birini kullanmalısınız. Portal eklentilerinde tam olarak istediğiniz olmaz tabi.deniz699 yazdı: 16.04.2018, 19:54 Sitemin Ana Sayfası yani index2.html dosyasına phpBB forumuma kurduğum temayı yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yada Ana sayfam için için hazır html kodları var mı acaba?
Herhangi bir İndex tasarlanabilir fakat hazırlanmış bir INDEX'e rastlamadim ben.
Buldum bileRefreSh yazdı: 18.04.2018, 18:39 Herhangi bir İndex tasarlanabilir fakat hazırlanmış bir INDEX'e rastlamadim ben.

O zaman süper.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir