- Screenshot_15.png (6.23 KiB) 1126 kere görüntülendi
attachment
attachment
Forumun attachment kısmı bu şekilde kaldı. 1. dosya ekleniyor ama yukarıdaki gibi görünüyor. 2.yi ekleyince ise database'e ve servera yüklenmesine rağmen bu alan bu şekilde kalıyor, yeni resmi görüntüleyemiyor.
- Dosya ekleri
-
- Screenshot_14.png (3.37 KiB) 1126 kere görüntülendi
Re: attachment
Tema kaynaklı bir sorun olabilir. Varsayılan prosilver stili ile denediniz mi?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
deneyeceğim, ama bu stilde geçen hafta düzgün çalışıyordu.
denedim ama yine aynı sorun devam ediyor.ESQARE yazdı: 30.05.2018, 09:36 Tema kaynaklı bir sorun olabilir. Varsayılan prosilver stili ile denediniz mi?
YKP'den önbellek temizliği yapıp öyle dener misiniz?
Bir de geçen hafta çalışıyordu demişsiniz. Geçen haftadan beri eklenti, kod düzenleme v.g. gibi forumunuzda herhangi bir değişiklik yaptınız mı?
Bir de geçen hafta çalışıyordu demişsiniz. Geçen haftadan beri eklenti, kod düzenleme v.g. gibi forumunuzda herhangi bir değişiklik yaptınız mı?

Önbellek temizliği yaptım, sonradan kurduğum tüm eklentileri sildim denedim yine de sorun var. Bu sorun bir dosya upload ettikten sonra olmuştu. Veritabanından da baktım bir mesajla ilişkisi olmayan kayıt var mı diye ama öyle bir şey de yok. İlk defa PHPBB kurdum, yazılım ve veritabanlarıyla haşır neşir olsam da forum konusuna yabancıyım.
Forumun linki : https://bit.ly/2JnKWHY
Forumun linki : https://bit.ly/2JnKWHY
Belki de sizin tarayıcınızın önbelleği ile ilgili bir sorun vardır. Farklı bir bilgisayardan ya da farklı bir tarayıcıyla dener misiniz?
Bu arada sitenizde Türkçe çeviri imzalarımız bulunmamaktadır. Konuyla ilgili bilginiz olmadan imzalarımızı sildiğinizi düşünmek istiyoruz. Lütfen imzalarımızı geri ekler misiniz?
Konuyla ilgili duyurumuz: viewtopic.php?f=1&t=4575
Bu arada sitenizde Türkçe çeviri imzalarımız bulunmamaktadır. Konuyla ilgili bilginiz olmadan imzalarımızı sildiğinizi düşünmek istiyoruz. Lütfen imzalarımızı geri ekler misiniz?

Kusura bakmayın, şimdi tekrar görünür hale getirdim, iyi günler.ESQARE yazdı: 08.06.2018, 15:33 Belki de sizin tarayıcınızın önbelleği ile ilgili bir sorun vardır. Farklı bir bilgisayardan ya da farklı bir tarayıcıyla dener misiniz?
Aynı sorun bende de mevcut...tracert yazdı: 29.05.2018, 14:29 Screenshot_15.png
Forumun attachment kısmı bu şekilde kaldı. 1. dosya ekleniyor ama yukarıdaki gibi görünüyor. 2.yi ekleyince ise database'e ve servera yüklenmesine rağmen bu alan bu şekilde kalıyor, yeni resmi görüntüleyemiyor.
Bu soruna henüz bir çare bulunamamış olması kötü olmuş...
Çözümü bilen varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum...
Son sürüm phpBB 3.2.3'te dosya ekleri ile ilgili bir sorun giderilmiş. Muhtemelen yaşadığınız bu problemle ilgili bir düzeltme yapıldı. phpBB'yi son sürüme güncellemenizi öneririm: viewtopic.php?f=85&t=22207

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir