Mesaj gönderimi sonrası otomatik sayfa yenileme
Mesaj gönderimi sonrası otomatik sayfa yenileme
Merhaba. Daha önce dosyaları indirebilmek için mesaj girme şartı konusunda bilgilerinize başvurmuştum. Yeni kayıtlı kullanıcı ve mesaj sayısını 1 olarak ayarladım ve istediğim oldu. Yeni üye olan birisi en az bir içerik girmeden dosyaları göremiyor. Fakat problem şu ki mesela ziyaretçi google üzerinden geldi ve ilgili sayfada üyelik yapıp birde yorum girdi ama dosyalar görünmedi. Neden görünmedi çünkü sayfayı yenilemedi. Küçük gibi bir problem gözüksede mesaj gönderimi sonrası dosyayı indiremeyince çıkıp gidiyorlar bunu biliyorum. Yenilemek akıllarına gelmiyor! Diyorumki her mesaj gönderimi sonrası sayfa yenilense? Bunun bir yolu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Mesaj gönderimi sonrası otomatik sayfa yenileme
Üye yorum yapınca sayfa yenilenmiyor mu ki?
Maalesef. Mutlaka manuel yenilemek gerekiyor. Bi kod vardır mutlaka ama bulamadım.
Yardımcı olabilecek birisi yok mu:)
Sayfa yenilenmeden doğal olarak görünmeyecektir. Kullanıcı önce mesajı gönderip daha sonra sayfayı yenilemesi gerektiğini bilmesi gerekir. Bir çok forum sisteminde böyle çalışıyor dediğiniz özellik.
Otomatik sayfa yenileme için belki kimler çevrimiçi sayfasındaki gibi meta refresh kodu kullanılabilir, ancak bu seferde sürekli sayfa yenilenerek diğer kullanıcıları rahatsız edecektir. Ayrıca sunucunuza ekstra yük binecektir.
Otomatik sayfa yenileme için belki kimler çevrimiçi sayfasındaki gibi meta refresh kodu kullanılabilir, ancak bu seferde sürekli sayfa yenilenerek diğer kullanıcıları rahatsız edecektir. Ayrıca sunucunuza ekstra yük binecektir.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Maalesef ziyaretçilerimin geneli öğrenci ve forum kültüründdk uzak. Facebook ola ola foruma gelmelerinin tek sebebi faydalı içerik. Belki bir duyuru yayınlayıp sayfayı yenilemelerinin gerekli olduğunu belirtebilirim. Tekrar teşekkür ederim.
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
İçerik girmeden dosyaları göremezsiniz uyarısının altına içeriğinizi girdikten sonra lütfen sayfayı yenileyin diye bilgi eklerseniz iş çözülür sanırım.
Katılıyorum, sonuçta kullanıcı o içeriğe ulaşmak için elinden geleni yapacaktır. İçeriğe ulaşmak istemeyenin üye bile olacağını düşünmüyorummelihonline yazdı: 19.09.2018, 09:14 İçerik girmeden dosyaları göremezsiniz uyarısının altına içeriğinizi girdikten sonra lütfen sayfayı yenileyin diye bilgi eklerseniz iş çözülür sanırım.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kesinlikle en mantıklısı bu:) Teşekkür ediyorum yorumlarınız için..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir