Merhaba arkadaşlar,
Şu anda locale'de çalıştığım bir forum projem var. Tarihi içeriklere ait olarak açmayı planlıyorum.
Bana çok elzem bir husus var gerekli olan.
Mesela forumda bir alanda soru soracağım ve o soruya cevap verilmesini isteyeceğim üyelerden.
Örneğin atıyorum:
"İstanbul kaç yılında fethedildi?"
Üye ya da ziyaretçi, benim yazdığım ilk mesajdaki bu soruyu görecek ama asla cevapları göremeyecek. Verilen diğer cevapları görmek için mutlaka cevap yazmalı ve bu cevabını da değiştirme yetkisi olmayacak.
Böyle bir şey mümkün mü?
phpBB'nin böyle bir modülü var mı?
Bunu yapabilecek varsa ücreti mükabil iletişime de geçebilir.
Teşekkürler,
Foruma cevap yazmadan, yazılı olanları göremesin
Re: Foruma cevap yazmadan, yazılı olanları göremesin
Bahsettiğiniz şeyi ancak eklenti ile yapabilirsiniz, ancak phpBB 3.2.x sürümleri için bu tarzda bir eklentiye rastlamadım. Eski phpBB sürümlerinde çalışan "hide content until reply" adlı bir eklenti vardı, o da artık geliştirilmiyor.
Kullanıcının mesajlarını değiştirememe yetkisini forum izinlerinden ayarlayabilirsiniz.
Kullanıcının mesajlarını değiştirememe yetkisini forum izinlerinden ayarlayabilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Teşekkürler cevabınız için.ESQARE yazdı: 20.09.2018, 10:13 Bahsettiğiniz şeyi ancak eklenti ile yapabilirsiniz, ancak phpBB 3.2.x sürümleri için bu tarzda bir eklentiye rastlamadım. Eski phpBB sürümlerinde çalışan "hide content until reply" adlı bir eklenti vardı, o da artık geliştirilmiyor.
Benim için olmazsa olmaz bir konu.
Bu konuda ücretli eklenti geliştirecek biri var mı tanıdığınız ya da siz geliştiriyor musunuz?
Forumlarımızda ücretsiz destek veriyor ve paylaşıyoruz. Bu nedenle ücretli destek istemek ve vermek kurallarımız gereği yasaktır. Bu işi yapan yabancı forumlarda belki bulabilirsiniz...

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Yani kötü niyetle bir talep değil benimki, ama kurallara saygılı olurum tabiki.
İlginize teşekkürler.
İlginize teşekkürler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir