Dosya indirirken bekletme
Dosya indirirken bekletme
Merhaba. 6 yıl önce açılmış ve cevaplanmamış bir konu hakkında şu an itibari ile bir gelişme var mı aceba.. Böyle bir eklenti güzel olabilirdi.
viewtopic.php?t=19724
viewtopic.php?t=19724
Re: Dosya indirirken bekletme
Şimdi phpbb.com'a da baktım ama dediğiniz gibi bir eklenti gözüme çarpmadı. Eklenti yönetimi ile ilgili mod/eklenti mevcut ama genel olarak grup bazlı, mesaj sayısı bazlı izin sistemi vs gibi özellikleri var.
Peki istediğim özellik yapılabilir mi?
Bir çok sitede var bu özellik. Özellikle dosya indirme sitelerinde. 5 saniye fln bekletip "indiriliyor" şeklinde dönen bir uyarı ekranı çıkıyor hani
Bir çok sitede var bu özellik. Özellikle dosya indirme sitelerinde. 5 saniye fln bekletip "indiriliyor" şeklinde dönen bir uyarı ekranı çıkıyor hani
phpbb.com sitesinde bu şekilde sordum. Cevap bekliyorum. Gelirse yazarım cevabıDemond yazdı: 04.10.2018, 12:56 Peki istediğim özellik yapılabilir mi?
Çok sevinirim inş cevap gelir. Ücretli destekte alamıyoruz burada malum. Diğer forumlarda yazdım phpbb den anlayan çok kimse yok maalesef. Amacım sitede kalma süresini bir miktar uzatabilmek. Bu yöntem etkili olur düşüncesindeyim.
soruyu sordum, öncelikle böyle bir eklenti olmadığını söylediler ve neden böyle bir eklentiye ihtiyaç duyulabileceğini pek anlamadılar 
phpbb yöneticileri genelde açık paylaşımdan yanalar, böyle kısıtlayıcı şeyleri pek anlamıyorlar. ben de katılıyorum açıkçası, kullanıclar beklemeyi sevmez, kolayca vazgeçebilirler siteden.
Sonuç olarak eklenti yok ne yazıkki.
Burada değil ama phpbb.comdaki bazı yöneticiler vs sanırım ücretli destek sunuyor. oradan yardım isteyebilirsin.

phpbb yöneticileri genelde açık paylaşımdan yanalar, böyle kısıtlayıcı şeyleri pek anlamıyorlar. ben de katılıyorum açıkçası, kullanıclar beklemeyi sevmez, kolayca vazgeçebilirler siteden.
Sonuç olarak eklenti yok ne yazıkki.
Burada değil ama phpbb.comdaki bazı yöneticiler vs sanırım ücretli destek sunuyor. oradan yardım isteyebilirsin.
Anladım:) çok teşekkür ediyorum emeğiniz için
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ziyaretçilerin sitede kalma süresini uzatmak istiyorsanız, ziyaretçinin indirdiği içeriğe benzer bir sürü içerik eklemeniz gerekiyor. O zaman daha çıkmaz sitenizdenDemond yazdı: 04.10.2018, 20:11 Çok sevinirim inş cevap gelir. Ücretli destekte alamıyoruz burada malum. Diğer forumlarda yazdım phpbb den anlayan çok kimse yok maalesef. Amacım sitede kalma süresini bir miktar uzatabilmek. Bu yöntem etkili olur düşüncesindeyim.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir