Merhaba Arkadaşlar , firmamınız içiin forum sitesi kuruyoruz ve PhpBB yi tercih ettik.
domainadi.com/forum olarak kurulum yaptım.
yalnız şöyle bir sorunum var , bir sayfada "forum Anasayfa" linkini tıkladığımda css ve .js leri yüklemiyor.
Chrome consoluna baktığımda 10 a yakın hata gelmekte ve bu css ve cs dosya yolları domainadi.com/xxx.css oalrak görünmekte ama adres satırında domainadi.com/forum gelmekte.1-2 kez F5 yenileme yaptığımda tam yüklemeye geçiyor,bazen geşmiyor.phpBB 3.2.3 sürümünü ve standart thema yı kullanıyorum...
Böyle bir sorunla karşılaşan var mı bu son sürümde acaba ?
bu .css ve .js lerin yolu neden domainadi.com alanındaymış gibi davranıyor , bu thema da bi yerde bir sıkıntı var ama sebebini bilemedim.
görüş öneri ve Yardımlarınıız için tşk ederim...
Forum anasayfa .css ve .js yüklenme sorunu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Forum anasayfa .css ve .js yüklenme sorunu
Temada sorun olsa herkes için geçerli kronik bir hata olurdu. Kurulum yaparken alan adı adresinizi doğru girdiğinize emin misiniz? Mesela SSL kullanıyorsanız https olarak girmelisiniz ve çerez ayarlarını buna göre düzenlemelisiniz.
Ayrıca kullandığınız tarayıcınızda sorun olabilir. Farklı bir cihazda tekrar deneyin, aynı sorun olacak mı? Son olarak tarayıcınızın ön belleğini silip bir de öyle deneyin.
Ayrıca kullandığınız tarayıcınızda sorun olabilir. Farklı bir cihazda tekrar deneyin, aynı sorun olacak mı? Son olarak tarayıcınızın ön belleğini silip bir de öyle deneyin.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir