Mesaj gönderme ve düzenleme sınırı

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
burhi
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderme ve düzenleme sınırı

Mesaj gönderen burhi »

Merhaba, lokalde dönüşüm yaptım ayarları çözmeye, eski sisteme göre yapılandırmaya çalışıyorum fakat kullanıcı izinlerini bir türlü çözemedim

Anladığım kadarı ile phpbb 3 ileti sayısına göre izin sistemi desteklemiyor veya ben anlayamadım

Yapmak istediklerim;

Seçilen bir forumda üyelerin belli bir mesaj sayısına ( ör. 100) gelene kadar konu veya ileti göndermemesi sadece görüntüleme yapmasını sağlamak

bunun dışında;

Moderatörlerin mesaj düzenleme zaman limiti sınırı belirlensede bundan etkilenmeden mesajları düzenleyebilmeleri (en azından kendi mesajları)
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Mesaj gönderme ve düzenleme sınırı

Mesaj gönderen ESQARE »

- YKP -> GENEL -> Kullanıcı Kayıt Ayarları bölümünden Yeni üye mesaj sınırı kısmına istediğiniz sayıyı yazıp, Yeni Kayıtlı Kullanıcılar grubunu varsayılan olarak ayarla seçeneğini Evet olarak ayarlarsanız; yeni kullanıcılar belirlediğiniz mesaj sayısına ulaşana kadar mesajları yönetici onayı ile yayınlanır.

- Moderatörler mesaj düzenleme zaman sınırından etkilenmez.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
burhi
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Mesaj gönderme ve düzenleme sınırı

Mesaj gönderen burhi »

İlginiz için teşekkürler. Yeni üye mesaj sınırını onay sistemi için kullandım sınır 20 belirli bir forumda 100 iletisi olmayan konu açmaması içinde auto grup modunu kullandım

iyi çalışmalar.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir