Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor
Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor
Merhaba. Forumumdaki mesajlara eklenen dosya isimleri ile ilgili arama yapıyorum fakat satır içine yerleştirilen dosya isimlerini görürken diğer türlü ekleri görmüyor. Satır içine yerleştirmeden de gönderilebiliyor çoğu zaman. Yani ziyaretçiler dosya eklerken satır içine yerleştir yapmadan doğrudan gönderiyorlar.. Arama ayarlarına baktım ama dosya eklerinin isimlerinde ara gibi birşey bulamadım. Bunun bir çözümü var mı?
Re: Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor
phpBB'nin arama sistemi sadece konu başlıkları ve mesajlardaki metinlerde arama yapabilir. İstediğiniz şey belki eklenti ile yapılabilir ama ben görmedim.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bu kötü oldu.. Satır içine yerleştirme yapılmadığı zaman görünmeyecek anladığım kadarı ile.. Ziyaretçilere bir de satır içine yerleştirin şeklinde yönlendirme yapsak iyice boğulacaklar:)
Forumlarınızda özel mesaj yasağı olduğu için doğrudan buradan yazmak istiyorum sevgili esquare..
Hangi konuda bir başlık açsam hemen cevap veriyor ve gerekli ilgili gösteriyorsunuz. Bu konuda öncelikle teşekkür ediyorum. Sizden ricam forumumu birazcık inceleyip birkaç küçük dokunuş olabilir mi fikir vermeniz.. Müsait olduğunuz bir zaman çok sevinirim. Sizin görüşleriniz gerçekten önemli benim için.. Şimdiden teşekkür ederim.
Hangi konuda bir başlık açsam hemen cevap veriyor ve gerekli ilgili gösteriyorsunuz. Bu konuda öncelikle teşekkür ediyorum. Sizden ricam forumumu birazcık inceleyip birkaç küçük dokunuş olabilir mi fikir vermeniz.. Müsait olduğunuz bir zaman çok sevinirim. Sizin görüşleriniz gerçekten önemli benim için.. Şimdiden teşekkür ederim.
Forumunuzu incelediğimde herhangi bir sorun göremedim? Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız arama yaparak ya da ilgili kategoriye yeni konu açarak sorabilirsiniz. Bu arada forumlarımızda "özel mesaj yasağı" diye bir şey yok. Sadece aynı sorunu yaşayan tüm kullanıcıların ulaşabilmesi için sorunlar için sadece genel forumlar kullanılması gerekiyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Teşekkür ediyorum sevgili esqare
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir