Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor

Mesaj gönderen Demond »

Merhaba. Forumumdaki mesajlara eklenen dosya isimleri ile ilgili arama yapıyorum fakat satır içine yerleştirilen dosya isimlerini görürken diğer türlü ekleri görmüyor. Satır içine yerleştirmeden de gönderilebiliyor çoğu zaman. Yani ziyaretçiler dosya eklerken satır içine yerleştir yapmadan doğrudan gönderiyorlar.. Arama ayarlarına baktım ama dosya eklerinin isimlerinde ara gibi birşey bulamadım. Bunun bir çözümü var mı?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Arama özelliği Ekli dosya ismini aramıyor

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB'nin arama sistemi sadece konu başlıkları ve mesajlardaki metinlerde arama yapabilir. İstediğiniz şey belki eklenti ile yapılabilir ama ben görmedim.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Demond »

Bu kötü oldu.. Satır içine yerleştirme yapılmadığı zaman görünmeyecek anladığım kadarı ile.. Ziyaretçilere bir de satır içine yerleştirin şeklinde yönlendirme yapsak iyice boğulacaklar:)
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Demond »

Forumlarınızda özel mesaj yasağı olduğu için doğrudan buradan yazmak istiyorum sevgili esquare..

Hangi konuda bir başlık açsam hemen cevap veriyor ve gerekli ilgili gösteriyorsunuz. Bu konuda öncelikle teşekkür ediyorum. Sizden ricam forumumu birazcık inceleyip birkaç küçük dokunuş olabilir mi fikir vermeniz.. Müsait olduğunuz bir zaman çok sevinirim. Sizin görüşleriniz gerçekten önemli benim için.. Şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Forumunuzu incelediğimde herhangi bir sorun göremedim? Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsanız arama yaparak ya da ilgili kategoriye yeni konu açarak sorabilirsiniz. Bu arada forumlarımızda "özel mesaj yasağı" diye bir şey yok. Sadece aynı sorunu yaşayan tüm kullanıcıların ulaşabilmesi için sorunlar için sadece genel forumlar kullanılması gerekiyor.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Demond
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Demond »

Teşekkür ediyorum sevgili esqare
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir