Merhaba arkadaşlar, siteniz yeni üyesiyim, 10 gün kadar önce "Wordpress" üzerinde açtığım sitem üzerinden link ile "Phpbb" üzerinde kurduğum forum sitesine yönlendirme yapıyordum, doğal olarak linkler şu şekilde idi:
http://www.audioend.com/
http://www.audioend.com/forum/
Şu an ilk yazığım siteyi kaldırıp, direk forum sitesi üzerinden devam etmek istiyorum, yani sadece .com olarak,
yanlış birşey yapmamak adına soruyorum, servisim "godaddy", direk "Wordpress"i silsem ve "Phpbb" de /forum/ uzantısı silsem sonuca ulaşabilirmiyim ?
Yorumlarınızı beklerim, şimdiden teşekkürler.
/forum sitesini .com'a tanımlama
Re: /forum sitesini .com'a tanımlama
YKP'den Çerez ve Sunucu ayarlarını da yeni alan adına göre düzenlemeniz gerekir. Ancak bu değişikliklerden önce tam bir yedek almanızı öneririm.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Yanıt için teşekkürler.ESQARE yazdı: 26.12.2018, 17:46 YKP'den Çerez ve Sunucu ayarlarını da yeni alan adına göre düzenlemeniz gerekir. Ancak bu değişikliklerden önce tam bir yedek almanızı öneririm.
Öncelikle verdiğiniz ekran görüntülerinden ilkini anlayamadım? phpBB'de böyle bir ayar ekranı yok. Kurulumu otomatik kurulum sistemi kullanarak yapıyorsanız istediklerinizi yapmanız zordur. İkinci ekran görüntüsünde ise dil dosyalarınızda eksiklikler var. Türkçe dil dosyanızı öncelikle son sürüme güncelleyiniz. Çerez domain adresini
.audioend.com
, çerez klasör adresini ise /
yapıp deneyin.
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
İlk link domain yönetim sayfasıydı, çare olarak tam bir yedek alıp tüm uygulamaları kaldırıp phpbb yi tekrar kurdum ve yedekten yükledim, sorun bu şekilde çözüldü.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir